facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Score

Score

Info

De Jeans Store voor Mannen met merken als o.a G-star, Chasin, Replay, Diesel, PME legend, Cast Iron en nog véél meer!

Geschiedenis

Score is in 1981 opgericht door eigenaar/CEO Jan Peters. De eerste winkel werd geopend in Apeldoorn en inmiddels is Score uitgegroeid tot één van de meest succesvolle jeansketens met meer dan 80 winkels in Nederland en België.

Score heeft elk seizoen een uitgebreide collectie van topmerken als G-Star RAW, Chasin', Diesel, Replay, PME Legend en Superdry. Elk seizoen selecteren wij voor jou een complete collectie jeans, sweaters, truien, t-shirts, shirts, boxershorts, schoenen en accessoires. Naast klassieke denim merken, voegen we ieder seizoen de beste nieuwe merken en trends toe aan ons merkenpakket, zoals SOMS, Anerkjendt, Anticulture, Religion en Silent Theory.

In de Score webshop kun je veilig en gemakkelijk een bestelling plaatsen. De keuze is oneindig doordat de complete voorraad van alle winkels te vinden is in de webshop. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om jouw online bestelling op te halen in jouw favoriete Score winkel. Je betaalt dan geen verzendkosten.

Adres: Langestraat 11, 3811 AA Amersfoort
Telefoonnummer: +31334655815
Stad: Amersfoort
Route: Langestraat 11
Postcode: 3811 AA


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Score sale, Score kleding, Score winkels, CHASIN' Amersfoort, Kortingscode Score, Score retour, Score belgie, Score inloggen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pop-Up Store Herenmode Pop-Up Store Herenmode 1 km Business en Casual herenmode.
Brandstof Brandstof 2 km Fijne winkel, vriendelijk personeel en zeer betrokken eigenaar met mooie collectie kl...
Your Tailor bij Brandstof Your Tailor bij Brandstof 2 km voor heren maatpakken ga je naar YourTailor bij Brandstof op de Leusderweg 151 in Ame...
Recensies
Top zaak. Eindelijk weer een kledingwinkel gevonden waar ze blij zijn met je als klant. Met veel humor wordt je plezierig geholpen.
Toffe mensen die daar werken. Altijd heel behulpzaam!
Fijne winkel, goede kwaliteit en je wordt er leuk geholpen.
Leuk zaakje met gezellige dames!
Ik heb lekker gewerkt vandaag!
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Wat niet op voorraad is bestellen ze in de winkel ter plekke online en wordt gratis thuisbezorgd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid