facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ScopeFinance

Info

ScopeFinance is gespecialiseerd in het bemiddelen van getalenteerde professionals op het gebied van accounting, finance & control. Wij richten ons daarbij voornamelijk op functies op HBO en WO niveau.

Geschiedenis

ScopeFinance is gespecialiseerd in het bemiddelen van getalenteerde professionals op het gebied van accounting, finance & control. Wij richten ons daarbij voornamelijk op functies op HBO en WO niveau. Dit doen wij voor grote als middelgrote en kleinere organisaties die actief zijn in zowel de profit als de non profit sector.

Adres: Edisonweg 10, 2952 AD Alblasserdam
Telefoonnummer: 078-2000349
Stad: Alblasserdam
Route: Edisonweg 10
Postcode: 2952 AD



op zoek naar gerelateerd: Scope Finance, Scope Finance vacatures, SCOPE vacatures, Scope FS, Scope Data, Cijfertalenten, Laudame, Werving en selectie Finance
Recensies
Voor een opdracht in contact gekomen met Arjen. Arjen eigenaar van Scope Finance Arjen omschrijf ik als een rustig/eerlijk/oprecht/ klantgericht persoon, welke staat voor zijn inzet en kundigheid in het zoeken naar een passende Job voor je.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid