facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scooterwerkplaats de Watertoren

Scooterwerkplaats de Watertoren

Info

Scooterwerkplaats de Watertoren,

Wij staan klaar voor al uw reparatie's/verkoop/inkoop
voor alle merken scooters/brommers.

Adres: Utrechtse Jaagpad 76B, 2314AR Leiden
Telefoonnummer: 715899989
Stad: Leiden
Route: Utrechtse Jaagpad 76B
Postcode: 2314AR


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De PLEK Leiden De PLEK Leiden 2 km Fijne plek voor in dit geval nascholing. Alleen slecht/ niet goed aangegeven dat het ...
Maxime Models Maxime Models 2 km Leuk modellenburo als je wilt beginnen. Soms wel erg lange werkdagen, drukke schema's...
Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid 4 km Een vreselijk bedrijf met ondeskundig financieel personeel. Geven een vordering van 1...
Recensies
Voor reparaties de beste zaak van Leiden en Leiderdorp. Ik kom er graag met mijn elektrische scooter. Ze zijn niet duur, je wordt snel geholpen en het personeel is vriendelijk en servicegericht. Maken er geen probleem van dat je je scooter elders hebt gekocht. Bij andere bromfietszaken doen ze daar wel moeilijk over en laten ze je teveel betalen met hoge prijzen voor onderdelen en onnodige reparaties en krijg je een grote bek als je daar iets van zegt. De Scooterwerkplaats De Watertoren is echt een top shop.
Altijd goede service bij Andreas en zijn collega. Prijzen zijn netjes! Houd zich keurig aan gemaakte afspraak! Om deze reden komen wij steeds weer terug.
Ik had onderdelen met advies nodig voor mijn scooter, ik ben vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Kortom een prima plek om je scooter te laten servicen!
Top bedrijf. Al een paar keer mijn scooter gebracht en altijd tevreden weggereden. Ze werken snel, zijn behulpzaam en geven goed advies.
scooter ingeleverd zou 1 tot max 2 weken duren, zit nu al 3 weken zonder scooter met als excuus dat de sier strips zwart glanzend geleverd ipv mat. Kon dus niet meer af gemaakt worden voor de vakantie....... slechte tot geen communicatie die bovenop niet waargemaakte beloftes is gestapeld zeer teleurgesteld!
Een tijd geleden hier een scooter gekocht, zeer vriendelijk en deskundig personeel. De scooter is ook voor onderhoud en een schadegeval bij de werkplaats geweest. Waar ik het meest tevreden mee ben is de duidelijke communicatie over de te uitvoeren werkzaamheden en de prijzen. Als ik 6 sterren kon geven dan had ik het gedaan!
Klantvriendelijk en eerlijk kwam voor onderdeel ,mijnheer heeft het eerst doorgemeten en bleek in orde .super service!
Ik heb hier de achterband van mijn brommertje laten maken. Heel snel klaar en een goede service, heel vriendelijk, zeker een aanrader!
Per toeval deze zaak gevonden .. Ik moet zeggen dat dit de enige zaak is waar ik geen nare smaak aan over heb gehouden na een reperatie .. Wat een andere niet heeft kunnen oplossen heeft deze beste meneer opgelost…dank daarvoor Vriendelijk Meedenkend Komt zijn afspraken na Correctie reparatiekosten Voortaan mijn vaste winkel
Je krijgt echt een héél goed advies en men helpt je op een héél vriendelijke manier! Zo wil je als klant behandeld worden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid