facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scootertown.nl

Scootertown.nl

Info

Tweewielerzaak in en verkoop van scooters & bromfietsen reparatie en onderhoud daarvan.
Grote voorraad gebruikte en nieuwe scooters.



"SCOOTER KOPEN of LATEN REPARERENScootertown is een RDW erkent scooterbedrijf en levert alle soorten en merken scooters nieuw en 2ehands. Of u nu direct wilt kopen of uw scooter wilt kopen met een lease contract het kan allemaal bij Scootertown, u kunt er voor kiezen om uw scooter te laten bezorgen of op te halen.Alle prijzen van scooters zijn bij ons all-in dus inclusief* Algehele controle van de scooter* Rijklaar maken* Kenteken* Nieuwe accu indien nodigAl onze scooters staan rijklaar opstappen en rijden maar.AL ONZE SCOOTERS WORDEN VERKOCHT MET GARANTIE EN KUNNEN BEZORGD WORDEN !!Overschrijven van een scooter is ALTIJD mogelijk 7 dagen per week 24 uur per dag."
Adres: Noorsestraat 8, 5171pp Kaatsheuvel
Telefoonnummer: 0416-795136
Stad: Kaatsheuvel
Route: Noorsestraat 8
Postcode: 5171pp


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: 12:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Ooit een Zip gekocht en prima ervaring. Vorig jaar een BTC Riva van aantal jaar oud voor €1000,-. Gaskabel direct kapot en tal van problemen gehad. Geen contact opgenomen omdat Ik te ver weg woon. Nú revisie gehad van€500,- en een geweldige scooter retour maar duidelijk dat de scooter nooit goed is gecheckt. Ik ga deze verkoper niet aanraden.
In okt 2021 een piaggio zip gekocht van 2020 met ong 3500 km op de teller,dus nog geen jaar oud,nu te horen gekregen van de expert dat deze scooter heel veel schade heeft gehad,officiele km veel meer waren en al 5 eigenaren heeft gehad,schrok daar toch wel van,hiervan waren wij niet op de hoogte,wilde eigenlijk weer hier een scooter kopen,maar heb nu wel heel erg mijn twijfels... Na een gesprek,meer duidelijkheid gekregen van de eigenaar,en uiteindelijk toch besloten een andere scooter te kopen,werden ook heel goed geholpen,wat tevens wel ook zo was in t verleden,alleen door t gesprek met de expert sloeg de twijfel toe.
Zeer slecht. Tape, tyrap, van alles zit amateuristisch aan elkaar. Kwaliteit zeer laag. Km stand teruggedraaid ga zo maar door. Mensen koop hier niet je scooter!
Top bedrijf!! Zip gekocht hele dikke scooter, en goeie service. Zeker aan te raden.
Super goed bedrijf heeft mooie scooters staan wordt prima geholpen zo hoor het t gaan
Ik heb hier een mand geleden mijn scooter gekocht, hele aardige eigenaar goede service. Ik had kleine problemen met de brommer want de cdi liep warm is ook allemaal netjes opgelost. Scooters zijn wel vrij prijzig maar je krijgt er wel iets goeds voor terug. Heel erg bedankt voor de goeie service.
Paar maanden geleden heb ik een piaggio zip Iget 2020 scooter gekocht. De Kilometers zijn terug gedraaid en de bekabeling van binnen is door amateurs aan elkaar geplakt met tape. Zeer slechte marketing praatjes als je langs komt. koop hier niks het zijn opgeknapte scooters van de sloop! bah bah........
Mijn eerste scooter gekocht super blij mee
Top zaak! Wordt altijd goede service verleend en er loopt vriendelijk personeel rond! Zeker een bedrijf om je scooter te kopen!
Op 8 juni een nieuwe DJJD Cashmere gekocht, voor een scherpe prijs. Na een aantal kilometer kwam er een klein gebrek naar voren. Dit gebrek hebben ze snel, gratis en vakkundig verholpen tijdens de 500 km beurt!. Reageren altijd snel binnen paar uur, en dat is goed want het is nu natuurlijk spits tijd bij dit soort bedrijven!!. Zowel bij de aankoop als later toen ik een vraag had over het ontgrenzen, ben ik goed en eerlijk geadviseerd. Geen mensen met gestreepte overhemden en gladde praatjes. Wel mensen die hun vak goed begrijpen, direct in de de communicatie zijn en hun beloftes nakomen. Ik herken mezelf absoluut niet in de negatieve reviews die ik hieronder af en toe lees.. Ik kan dit bedrijf bij iedereen van harte aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid