facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor scooterkoopjes.nl

Info

Scooterkoopjes biedt naast nieuwe en gebruikte onderdelen ook gebruikte scooters aan. Door onze scherpe prijzen hebben wij een snel wisselende voorraad.



"Scooter reparatie, nieuwe scooters, gebruikte scooters, nieuwe onderdelen, gebruikte onderdelen, scooter styling."
Adres: Het Helmhout 23-26, 9206AZ Drachten
Telefoonnummer: 0611672509
Stad: Drachten
Route: Het Helmhout 23-26
Postcode: 9206AZ



op zoek naar gerelateerd: Scooters Friesland, Scooter kopen heerenveen, Scooter kopen, Scooter onderdelen heerenveen, Scooters Groningen, Scooter reparatie Friesland, Scooters winschoten, Scooter garage Groningen
Recensies
Prima zaak. Vorige week een occasion scooter gekocht. Ben netjes te woord gestaan door Kevin. Ondanks de Corona is men zeer flexibel. Overschrijven en hup de weg op. Na mijn avondrit kom ik er achter dat de kickstart muur vast. Één telefoontje later kon ik langskomen. Nu woon ik in Leeuwarden, maar het was prima weer dus navigatie aan en planken. Binnen vijf minuten opgelost! Enig minpuntje: dit had bij de aflevering onderschept moeten zijn door de monteur. Maar goed... niets anders dan lof! Een tevreden klant rijker!
Scooter gekocht bij dacht ik erg leuke verkopers. Na een maand startte de scooter niet meer, naar een andere scooterzaak geweest waar werd verteld dat de scooter lekte en de accu stuk was. Geprobeerd contact te zoeken hierover, maar hier werd niet meer op gereageerd. Niet aan te raden dus!!
Scooter aan mij verkocht met veel problemen een week later startte de scooter niet meer. Naar een andere scooterzaak gebracht. Zij vertelden mij dat de scooter lekte, de remhendel zodanig verbogen was dat je daar grote boetes voor kunt krijgen en dat er waarschijnlijk mee gerommeld was. Dit bedrijf gaf daarna niet meer thuis. Niet heen gaan dus!
Oldtimer gekocht en zelfs thuis gebracht vanaf Drachten naar Bergambacht.
Vanochtend een mooie deal afgesloten bij deze 2 ambitieuze heren voor een z.g.a.n. La Souris S 2020 met maar liefst 100km op de teller! Zeker een aanrader voor scooter liefhebbers die naar zeer jonge gebruikte snor scooters zoeken ben je bij SCOOTERKOOPJES op het goede adres.
Nette zaak, brommer bij mij opgehaald en overgenomen. Afhandeling was goed en vrijwaringsbewijs gelijk in m’n mailbox. Telefonisch contact is ook goed bellen je gewoon terug als ze even niet op kunnen nemen.
Allereerst een fijne verkoper en goed geholpen bij de aankoop en afhandeling van de aankoop. Echter gaf de verkoper aan bij zaken die voortkomen na de aankoop goed bereikbaar en behulpzaam te zijn. Dit is niet het geval, dus geloof niets van de valse beloftes over de behulpzaamheid na de aankoop.
Slecht, hier een scooter gekocht die bij thuis komst gewoon niet start, van service is geen enkele sprake, nog willen ze de scooter terug nemen. Bereikbaarheid is ook zeeeeeer slecht! Onze rechtsbijstand is in geschaleld. En de scooter staat bij erkend bedrijf. Ben zeker niet van de rewiews, wil wel andere mensen behoeden. Koop hier NIET, maar kijk even verder aub.
Wat een fantastische service. Onze dochter stond met pech met haar scooter van particulier gekocht. Dit was de zoveelste keer dat ze met pech stond dus op zoek naar een andere scooter. Ondanks de avonduren werd er vlot op onze mail gereageerd. Tijdens het telefonische contact met Kevin stelde hij zelf voor om diezelfde avond de scooter van onze dochter op te halen. We kregen keurig een berichtje dat de scooter was opgehaald. Volgende dag hebben we hier een andere scooter gekocht. Alles incl onderhoudsbeurt keurig voor mekaar. Onze dochter rijdt er inmiddels een week op en is super tevreden.. Via deze weg nogmaals bedankt voor de geweldige service.
Aantal keren geprobeerd om contact te krijgen maar helaas...zaak is gesloten en de telefoon word maar niet opgenomen.. Ik wilde graag kijken naar een scooter maar als de zaak gesloten is en de telefoon word niet opgenomen wil en durf ik hier mijn geld niet aan uit te geven. Nu ik de revieuws zo doorleeswat ik eerder had moeten doen ben ik tot de conclusie gekomen dat ik toch maar een scooter koop bij een gerenommeerde zaak..misschien iets duurder maar dan weet ikvrijwel zeker dat het vertrouwen is..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid