facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scooter Verhuur Arcen

Scooter Verhuur Arcen

Info

Uniek en milieuvriendelijk de mooiste plekjes van Arcen en Omstreken ontdekken op een elektrische scooter van Scooter Verhuur Arcen.



"Op een unieke wijze kennis maken met het prachtige landschap dat Limburg te bieden heeft. Dat kan met een van onze elektrische scooters van Scooter Verhuur Arcen! Met deze milieuvriendelijke stoere scooter, ook wel E – Chopper of Scrooser genoemd, ontdekt u de mooiste plekjes van Arcen en omstreken. Een erg bijzonder, mooi en tevens ontspannen dagje uit voor ieder publiek."
Adres: Kerkstraat 6, 5944 AM Arcen
Telefoonnummer: 0652288757
ln.necraruuhrevretoocs@ofni
Stad: Arcen
Route: Kerkstraat 6
Postcode: 5944 AM


Recensies
Heerlijk 2,5 rondgereden op de roze e-scooter! Duidelijke uitleg, mooie omgeving en een goede prijs. Echt een aanrader!
Zeer leuke tour gemaakt door de omgeving, 2,5 uur is lang genoeg, daarna wil je wel graag van het zadeltje af, maar zeker de moeite waard om een keer te doen, eigenaar geeft voordat je vertrekt even goede uitleg en dan mag je lekker op pad:
Super vriendelijke mensen en heel relaxed. Fijne scooters, ideaal met kinderen ze zitten echt stevig genoeg achterop en leuke kleuren, die scooters. Leuke routes voorbereid, maar ook mogelijk om je telefoon aan het stuur te bevestigen. Prijskwaliteit top!
Prima voor elkaar fftjes code scannen en rijden maar 'schooter kan de hele dag mee. Geen probleem goede service fijne bediening goed geholpen en super uitleg 'snel en simpel. Top
Zeer leuke activiteit voor groepen met de E-scooters. Lekker stil dus je kan rustig buurten onderweg en het rijdt makkelijk. Wat nog mooier zou zijn is als elke claxon een aparte toon had zodat je liedjes kan spelen onderweg.
Wat een super service, zelfs halverwege de tijd een wissel van weer volle accu's gekregen. Jimmy geeft goede uitleg en ook leuke routes mee echt top geregeld bij jullie
Je krijgt mooie routes mee. Tussendoor mochten wij van Jimmy de accu nog eens wisselen. Hierdoor hebben we de routes nog langer gemaakt. En ruim 70km rond het Limburgse landschap gereden. Top Service! Wij hebben genoten
Super leuk.vriendelijk.mooie route gereden.en de scooter had achter vering. Keurig geregeld.10 punten
Jimmy gebeld of we scooters konden huren dit lukte ons niet via de site. Binnen 10 min stond hij bij de zaak. Top uitleg, mooie route mee en samen ontzettend genoten. Komen zeker nog eens terug!! Bedankt Jimmy!!
We hadden 13 scooters gereserveerd voor een vrienden weekend. Daarop hebben we een afspraak gemaakt met Jimmy in arcen. Daar aangekomen lekker op het terras gaan zitten met een kop koffie. En wat dingen besproken.Toen vroeg Jimmy ons of we proef wilde rijden op de scooters. Hij heeft ons een route gegeven van 16 km. En we hebben er van genoten. Echt top We hebben zin in ons vrienden weekend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid