facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scooter Experience

Scooter Experience
"De Scooter Experience is een compleet verzorgd dagje toeren op de scooter. Met een uitgebreide routekaart met leuke tips, rijd je langs vele hotspots en bezienswaardigheden. Het is een uitje vol verrassingen voor jong en oud. De diverse routes gaan over houten bruggetjes, via slingerweggetjes door oer-Hollandse dorpjes, langs dijken, meren en oude molens. Een stop bij gezellige terrasjes in Volendam, Edam, Monnickendam of een bezoek aan de Zaanse Schans. Dit dagje weg op een gehuurde scooter is leuk als origineel bedrijfsuitje, vrijgezellendag, familiedag of groepsuitje, maar kun je ook als romantisch uitje met je partner doen. Kinderen mogen gratis in een zitje achterop."
Adres: Noordeinde 54a , Landsmeer 1121 AE, NL
Telefoonnummer: 06 26696760
Stad: Landsmeer
Route: Noordeinde 54a
Postcode: 1121 AE


Openingstijden

Maandag: 10:00-17:30
Dinsdag: 10:00-17:30
Woensdag: 10:00-17:30
Donderdag: 10:00-17:30
Vrijdag: 10:00-17:30
Zaterdag: 10:00-17:30
Zondag: 10:00-17:30


op zoek naar gerelateerd: Zaanse Schans Scooter, Scooter huren Amstelveen, Brommer huren, Scoot Amsterdam, Elektrische skelter huren, Scooter voor een dag huren, Goedkoop scooter huren Amsterdam, Rent scooter
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scooterslandsmeer Scooterslandsmeer 2 km Vriendelijk personeel. Ik kom eigenlijk altijd enkel om pakketjes op te halen, maar a...
Recensies
Een week geleden voor ons bedrijfsuitje E- choppers gehuurd bij Scooter Experience. Wat een top dag. Heel fijn dat de Bart, de E-choppers kwam brengen naar de locatie waar wij vandaan wilde starten. Na een duidelijke uitleg zijn we de hele dag op stap geweest. Wat een heerlijke ervaring, scooters zijn geruisloos en zeer makkelijk te bedienen/ te berijden. Onderweg 2 x een appje gehad van Bart of alles nog goed was verlopen. Heel fijn om contact te hebben tijdens de rit. Dank je wel Bart voor de fijne communicatie voor en tijdens ons dagje uit. Wij hebben een top dag gehad!!!!!
Vriendelijke ontvangst en goede service; ik voelde me wat onwennig op de scooter, maar Bart reed eventjes mee en gaf tips zodat ik me zeker voelde. Het alternatief van de coole! e-bike is zeer fijn voor tieners die niet mee achterop willen bij mama en nog geen rijbewijs hebben. De kwaliteit van de tweewielers is top! De route via Routiq is heel goed uitgelegd, handig dat we een powerbank meekregen voor als de smartphone dreigt uit te vallen.
Heerlijk moeder + zoon uitje gehad! Vriendelijk ontvangen met een bakje koffie, vervolgens allebei op een e-bike KNAAP gestapt, want mijn zoon van 14 mag nog niet op een scooter. Een leuke tocht die al was uitgestippeld voor ons; de Waterlandroute. Echt een aanrader voor een heerlijk ontspannen en toch sportief uitje!!
Super!! Hele aardige man en een heerlijke ervaring. Lekker touren door een prachtige omgeving. Er zijn verschillende tours die je kan kiezen. Je mag er zo lang over doen als je wil , dus als je wilt stoppen voor een lekker bakkie koffie is dat geen enkel probleem. Uiteraard moet je je wel aan het aantal vooraf besproken km houden. Kortom echt een aanrader om er is heerlijk een dagje op uit te gaan!
Wat een leuke rit hebben wij gehad! Vriendelijke ontvangst door de eigenaar, bakkie koffie en alles even doornemen! Wij hebben de retro scooters meegenomen; goed hanteerbaar en rijdt lekker! We hadden 2 meiden van 9 achterop! Wij hebben de Molenroute gereden; even gestopt bij de Zaanse Schans, ijsje gegeten, kaasjes geproefd en de speurtocht gedaan langs de molens kids kregen een tasje met chocolade dingetjes mee -€5-. Echt een leuke tip om een heerlijk tochtje te maken! We komen zeker terug om samen ;- op de E-choppers te gaan rijden!
Topdag gehad! Fijn kunnen parkeren op hun eigen terrein, daarmee was de borg ook gelijk geregeld. : in alle rust de route even kunnen bekijken met een kopje koffie, nog wat zwemstrandjes aanbevolen gehad, prettig op weg geholpen met de escooters en weer een fijn ontvangst bij terugkomst. Zou echt niet weten wat er beter zou kunnen!
Top-attractie! Absoluut van genoten, aanrader voor gezinnen met oudere kids, wij deden de Priske route, zeer mooi langs water, Zaanse Schans! Als we terug naar deze mooie streek komen, komen we zeker terug om een andere route te doen. Zeer aangename ontvangst ook!
Hele leuke dag gehad vandaag! Hartelijke ontvangst, hele vriendelijke eigenaar en goede en duidelijke uitleg over de route en het gebruik van de scooter. Echt een aanrader om via dit bedrijf een e-scooter te huren voor een leuke dag uit.
Nu 2 keer bij Scooter Experience een elektrische scooter gehuurd en prachtige delen van Nederland gezien met de routes die Scooter Experience heeft uitgestippeld. Super vriendelijk en duidelijk in communicatie, een aanrader!
Een hele leuke dag gehad! We hebben de groene route gedaan en het was echt heerlijk. Als de terrassen straks weer open zijn gaan we snel nog een andere route doen. Service was top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid