facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scooter Doctor Aleks

Scooter Doctor Aleks
"Scooter monteur op locatie in Groningen.Heeft u een probleem met uw brommer/scooter? Staat u stil langs de weg of heeft u geen vervoer om naar een brommerzaak toe te gaan? Dan bieden wij de oplossing voor u! Onze monteur komt graag bij je thuis langs om te kijken wat er aan de hand is en maaken de brommer ter plekke voor u"
Adres: Nieuwe Akkers 35, 9765GB Paterswolde
Telefoonnummer: +31645848445
Stad: Paterswolde
Route: Nieuwe Akkers 35
Postcode: 9765GB



op zoek naar gerelateerd: Prijslijst scooter reparatie
Recensies
Aardige en vriendelijke man. Belt snel terug, kan ook snel een afspraak maken. Heeft mijn oude niet meer rijdende scooter weer tot leven gebracht. Goede kwaliteit!
Ideaal! Had een afspraak gemaakt en hij kon de volgende dag al langskomen. Vriendelijke eigenaar. Mijn scooter heeft een grote beurt gekregen, super handig dat dit aan huis gedaan kon worden. Bedankt!
vandaag bij me geweest scooter was uitgevallen wilde niet meer starten de monteur heeft dit vakkundig gemaakt en kleppen gesteld achter rem hersteld . ga zo door met uw bedrijf .
Scooter opgehaald man was erg vriendelijk. Hij heeft hem een grote beurt gegeven eenmaal thuis nog geen 100 km gereden was die weer niet goed
Scooter laten ophalen voor grote beurt. Sinds E10 benzine liep ie niet lekker. Langzaam optrekken, soms uitval van functie en stond je minuutje langs de weg te wachten tot de motor zichzelf 'fixde'. Had ook kapotte remklem en de gaskabel bleef vastzittengevaarlijk! Motor wil optrekken terwijl je het gas los hebt. De koplamp was ook erg zwak door een troebele oude behuizing. Binnen een week heeft de scooter doctor hem gerepareerd. Een nieuwe koplampbehuizing opgezet en de gehele motor open gehad en afgesteld. De remklauw, de remleiding en de gasleiding vervangen. Daarbij nog een aantal kleine dingen. Motor loopt nu mooi. Eerst begon de kracht van het optrekken al met 30 af te nemen nu trekt ie mooi snel door naar de 40 en is 40 tot 50 op de teller wat langzamer. De nieuwe licht behuizing is een groot verschil en de remmen functioneren weer naar behoren. Positieve en eerlijke man waar ik mee te maken had en had er echt verstand van. Om de kostendruk laag te houden is er een tweedehandse koplampbehuizing opgekomen10€ ipv boven de 50€ voor nieuwe en een tweedehandse remklauw opgekomen wat ook 30€ heeft bespaart volgens mijn berekeningen/googlen van prijzen.
Scooter Doctor Aleks heb ik als zeer positief ervaren. Goede service, zijn snel, werken netjes en niet te duur in verhouding met anderen. Aardige meneer en een vakman op zijn werkgebied! Mocht ik ooit weer een scooter reparatie nodig hebben dan bel ik hun zeker weer!
Geweldige bedrijf die verstand heeft van scooters en weet waar hij over praat wij zijn erg tevreden en komen zeker terug
Aardige monteur, heeft mijn achterband vervangen en afgesteld hij rijdt weer top.
Hele vreemde man 1x ontmoed bij een scooterzaak, ongeduldig loopt zomaar weg zal nooit met deze man in zee gaan
Geen van de problemen opgelost, olie onvervuld en een dikke rekening..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid