facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scildon

Scildon

Info

Op deze Facebook pagina bespreken we leuke en belangrijke momenten in ons leven. En wat dat financieel gezien voor jou betekent. Nu voor later.

Geschiedenis

Op deze Facebook pagina bespreken we leuke en belangrijke momenten in ons leven. En wat dat financieel gezien voor jou betekent. Nu voor later.

Onze taak

Wij helpen je bij het realiseren van financiële zekerheid en beschermen je tegen onvoorziene financiële omstandigheden. We bieden mogelijkheden die jouw financiële toekomst, en die van je nabestaanden, veiligstelt. "Nu voor later".

Producten

Vermogensopbouwproducten, overlijdensrisicoverzekeringen en pensioen.



"Scildon biedt overlijdensrisicoverzekeringen, vermogensopbouwproducten en collectief pensioen. Onze verzekeringen bieden wij aan via de onafhankelijk financieel adviseur."

"Scildon biedt overlijdensrisicoverzekeringen, vermogensopbouwproducten en collectief pensioen. Onze verzekeringen bieden wij aan via de onafhankelijk financieel adviseur."
Adres: Laapersveld 68, 1213 VB Hilversum
Telefoonnummer: 035-6252525
ln.nodlics@eracbew
Stad: Hilversum
Route: Laapersveld 68
Postcode: 1213 VB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: scildon contact, scildon telefoonnummer, scildon levensverzekering, scildon legal general, scildon pensioen, scildon overlijdensrisicoverzekering, scildon inloggen, scildon beleggingsfondsen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nuvema Nuvema 3 km Als doodgewone uitvaartverzekeraar maken wij de dood gewoon bespreekbaar.
Recensies
Beleggen? Nou, niet bij deze mensen: in een jaar tijd 18% kwijtgespeeld. Best knap zal wel een leuk feest geweest zijn? Stort de rest maar terug als ik het kwijt wil heb ik zelf leukere ideeën. En ga nou niet vragen of ik je wil bellen, stort de resten maar terug, helemaal klaar mee.
Onze beleggingsverzekering die door Scildon al 12 jaar wordt beheerd levert een flink verlies op. Wij hebben er 95.000 voor betaald en we staan nu op 79.000. Beleggen? Dan moet u niet bij Scildon zijn. Heel vreemd hoe deze verzekeringsmaatschappij bezig is.
Voor verzekeringen vast goed maar beleggen kunnen ze niet. Alleen maar verliezen van 17% per jaar.
Er was een ZAMIBO georganiseerd voor medewerkers met gezin/partners waardoor deze ook eens de mogelijkheid kregen om de gerenoveerde werkplekken te kunnen zien. Erg mooi en clean geworden. Verder erg gezellig, foodtruck bracht eten rond en knutselmogelijkheden voor de kids. Goed geregeld!
Matige service. Maanden geleden al gevraagd om uitkering op te starten. Ze zouden polis toezenden en die heb ik nog steeds niet ontvangen. En ook de uitkering wordt te laat gedaan. En dat alles zonder daarover te berichten. Ik moet er zelf telkens achteraan.
Goede, duidelijke informatie over het geld wat Scildon voor mijn beheert.
Goede bron, Bedrijf richt zich op kosten beheersing wat niet slecht is. Keuze van fondsen is goed. Maar het mag nog wat dynamischer. Comgest ontbreekt. Aan te raden voor lijfrente en gouden handdruk absoluut.
na 30 jaar betalen was een bedrag beloofd van ongeveer 1000,= a 2000,= lag een beetje aan de winsten, na 30 jaar levensverzekering U vermoed het al, bleef er geen geld over , terwijl legal&general het byzonder goed op de beurs deden, van 35,= in 1995 naar 174,= euro op 2 april 2020 ,ben nu met een klacht naar deze firma bezig over de afloop, want nadat we wel 30x zijn door verkocht qua verzekering, eindigen we nu na 30 jaar netjes betalen ,met 0. en dat moet toch wel een verkeerde uitslag zijn, ben benieuwd naar hun antwoord
Snel en netjes te woord gestaan kunnen veel bedrijven voorbeeld aan nemen
Top bedrijf en de motor toertochten zijn helemaal het einde
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid