facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schuurman Schoenen

Schuurman Schoenen

Info

Schuurman Schoenen Assen is de leukste schoenenwinkel in Assen met een ruime collectie schoenen voor jong en oud!

Geschiedenis

Schuurman Schoenen Assen is de leukste schoenenwinkel in Assen met een ruime collectie schoenen voor jong en oud!

Adres: Mercuriusplein 56-58, 9401 DL Assen
Telefoonnummer: 0592-309194
Stad: Assen
Route: Mercuriusplein 56-58
Postcode: 9401 DL


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: schuurman schoenen zwolle, schuurman schoenen hoogeveen, kortingscode schuurman schoenen, schuurman schoenen enschede, schuurman schoenen borculo, schuurman schoenen doetinchem, schuurman schoenen emmen, schuurman schoenen beneden leeuwen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boots Shoes Assen Boots Shoes Assen 152 meter Mooie schoenen gekocht van 129 euro. Na een paar keer dragen lieten beide neuzen los...
Box14 Box14 180 meter Super goede service en Vriendelijk personeel Leuk assortiment en genoeg keus!
Dit is Willem Dit is Willem 185 meter Al ruim 30 jaar een begrip in Assen! Eerst aan de Rolderstraat, later op de Nieuwe Hu...
Ziengs Schoenen Ziengs Schoenen 280 meter Vriendelijk personeel en goed advies over de betere schoenen.
Scapino Scapino 1 km Kom wel al ruim 30 jaar bij deze winkel, altijd leuk assortiment en nette behandeling...
Recensies
Mooie schoenenwinkel ruime keus maar mensen met minder budget zullen hier niet snel terecht kunnen. Schoenen zijn wel van goede kwaliteit halen al jaren voor onze dochter hier schoenen vandaan.
Online bestelde schoenen konden meteen retour zonder problemen in de winkel en binnen 24 uur het geld terug op de rekening waarmee online is betaald. Vakkundige hulp in de winkel en meteen weer nieuwe schoenen gepast en gekocht.
Onlangs skechers laarsjes weer gekocht en weer super goed geholpen door Jantina en schuurman is mijn winkel..
Prima service maar assortiment aan bijzondere of exclusieve herenschoenen is heel beperkt. Heel veel 13 in dozijn keuze. W je standaard schoenen een prima zaak maar wil je iets anders zou ik mijn heil ergens anders zoeken.
Twee maanden geleden een paar nieuwe Rieker schoenen gekocht die heerlijk liepen. Helaas klapte afgelopen week de hak van de ene schoen er onder weg, dus vandaag even mee terug geweest om te kijken of het wellicht gerepareerd kon worden. De verkoopster dacht dat dat niet mooi ging lukken en zag dat er nog een paar in mijn maat op voorraad was welke ik als compensatie mee kreeg, echt super geregeld!
Update: Op de reactie van Schuurman hieronder heb ik een mail gestuurd. Jammer dat ik hier geen reactie op krijg..... Gemiste kans...... Meestal als ik binnenloop is het erg druk en nooit iemand vrij die kan helpen. Na de kerst was het heerlijk rustig dus dacht, pak mijn kans. Op zoek naar chroomvrije voering ivm een allergie, vroeg ik een verkoopster of een bewuste schoen van wolky ook daadwerkelijk chroomvrij is. Zij wist dit niet, maar na navraag bij collega’s, die het ook niet wisten, zei ze “het staat er niet op, dus zal het er ook niet inzitten. “. Anders moest ik maar even op de website kijken...... erg jammer vindt ik dit, dat je als schoenwinkel ook de duurdere schoenen verkoopt, maar dus niet op de hoogte bent van deze merken. Hoe kun je dan ooit een goed advies geven?
Lastig dat de tegoed punten waren verlopen .ik lag in het ziekenhuis .kun je geen schoenen passen
Schoenen gekocht waarvan een zool ma 2 weken al wat los zit. Kan wel opgestuurd worden voor reparatie maar als je geen nette vervangende schoenen hebt is dat lastig. 3 sterren vanwege de teleurstelling. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Kwaliteit van de schoenen van origineel 99,00 valt mij tegen.
Inderdaad ruime keuze en veel maten. Ik vind dat je niet leuk geholpen wordt. De klant is daar geen koning. De 1e verkoopster werd vervangen door een andere verkoopster. Na de keuze loopt de verkoopster met mij naar de kassa en helpt, mij laten wachtend, een andere klant. Heb ik ook genoemd. Vervolgens naar de kassa, weer een ander rekent af op haar verzoek. Het is het beleid van Schuurman zeiden ze gewoon klanten tegelijk helpen als het druk is. Gebeurt ook als het rustig is trouwens, ik vind het niet prettig.
Schuurman heeft een groot assortiment aan schoenen. Vele merken en als je een klantenkaart hebt krijg je af en toe kortingen. Hou je van mooie en degelijke schoenen dan is mijn advies loop er eens naar binnen en overtuig jezelf of dit jouw winkel wordt om schoenen te kopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid