facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schuurman Schoenen

Schuurman Schoenen

Info

Schuurman Schoenen Klazienaveen is de leukste schoenenwinkel in Klazienaveen met een ruime collectie schoenen voor jong en oud!

Adres: Langestraat 109, 7891 Klazienaveen
Telefoonnummer: 0591318461
Stad: Klazienaveen
Route: Langestraat 109
Postcode: 7891


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Schuurman Schoenen nieuwe collectie dames, Schoenen kopen, Schuurman Schoenen heren, Schuurman Schoenen korting, Scapino schoenen, Hippe schoenen, Schuurman Schoenen Nijmegen, Nelson Schoenen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scapino Scapino 389 meter Prima winkel, heel rustig ook. Voor een redelijke prijs en niet te duur. Ligt er aan ...
Recensies
De dames die vandaag in de winkel stonden waren nogal klantonvriendelijkheid, ik was op zoek naar schoenen die ik aan mijn voeten kan verdragen ivm pijn. Na het uitzoeken van een schoen moest eerst nog de andere opgehaald worden.. zucht zucht zucht door de medewerkster, het was duidelijk erg veel moeilijk, toen kwam ze eraan en wou ze eigenlijk gelijk afrekenen, maar ik moest de schoenen eerst nog passen, weer een zucht ga maar ergens zitten zei ze…uiteindelijk kon ik de schoenen niet aan mijn voeten verdragen. Dus maar weer bij de balie gelegd, ze waren nergens meer te bekennen. Wij zijn maar weggegaan. Dit is dan ook de laatste keer dat wij daar schoenen halen.
Vanochtend nog in de winkel en wel 15min lang opzoek. Helaas geen hulp gehad, te druk als collega,s onder elkaar. Werd alleen nog gedag gezegd toen ik de deur uit liep.
Niet zo'n aardige verkoopster vroeg om de andere schoen gaf de doos en liep gauw weer weg terwijl er geen klanten waren die om haar vroegen, zat allemaal nog papier in de schoen niet klant vriendelijk.
Een tijdje terug even hier langsgegaan voor mijn zoon om schoenen te kijken. Ik had wel wat leuks online gezien en dacht zo klaar te zijn. Ik stond voor de winkel precies bij openingstijd. Dat ze niet meteen de deur open deden, prima. Ik wachtte netjes, totdat het uiteindelijk 6 over was. Ik zag constant 4/5 mensen bij de balie staan praten met elkaar. Ik heb uiteindelijk op het raam getikt met een seintje, van: Goh, gaan jullie nog open? Er kwam een vrouw heel geïrriteerd de deur open doen. Ik kreeg niet eens een excuses. Terwijl ik eigenlijk gewend ben dat deuren van winkels nooit later dan openingstijd open gaan. Vervolgens hadden ze bijna geen schoenen met klittenband voor jongens in mijn zoon zijn maat dus ik was snel uitgekeken. Kreeg ik daarna nog een zucht van de baliemedewerkster toen ik langs liep dat ik alweer ging en ze dus zonder reden had gestoord. Ik vond het vrij asociaal en klantonvriendelijk. Ik heb nog nooit een zaak gezien met zo weinig passie of gedrevenheid in het team. Ze zijn meer bezig met elkaar, dan met schoenen verkopen.
Zouden 'even' kijken voor een paar nieuwe schoenen. Dat duurde iets ruim 1,5 uur langer. Eerst zijn ze met 3 vrouw in de winkel. Dan zijn ze ineens met zijn allen weg. 10 minuten later verschijnt dan een jonge man, die na het afrekenen met 1 klant net zo snel weer verdwijnt. Dan is het blijkbaar nodig met z'n 3en een collega van een andere vestiging te helpen met 1 paar schoenen. Die collega brengt mij uiteindelijk een paar schoenen. Daarna is het weer lang 15 min wachten. Uiteindelijke komt een van de dames dan eindelijk helpen, maar is er wat mis met de schoenen die ik heb uitgezocht. Duurt het weer minimaal 10 min.
Mooie winkel. Ruime sortering merken
Fijn dat ze daar ook wolky hebben, heel blij mee! Met mijn hielspoor toch al 20 jaar het fijnste merk! Ook het personeel is geduldig en behulpzaam! Ga er zeker weer heen
Zeer vriendelijk personeel alleen helaas mijn maat niet meer
slechte klantvriendelijkheid na problemen met de schoenen van mijn dochter. de sandalen hebben flink geschaafd tot aan het vel eraf. de dag erna terug gegaan en mocht de schoenen niet gelijk ruilen . moest eerst opgerekt worden en moest ik nog eens proberen terwijl het niet aan de aansluiting lag maar aan het ontwerp van de schoenen. Ook konden ze de schoentjes niet meer verkopen omdat mij dochter er al op gelopen had. Aangegeven dat dat sowieso niet kan omdat dan een ander kindje er last van krijgt. Maar daar kijken ze niet naar. Ze verkopen je met alle liefde schoentjes aan je kindje die de voetjes van een ander kindje al flink beschadigd hebben.Daarbij luisteren ze niet naar de klant en draaien het verhaal naar hun eigen hand. Je word als klant zo weg gezet als leugenaar. wij hebben nog wel even wat voor moeten doen om ons geld terug te krijgen... ik ga er in ieder geval liever naar een andere winkel waar je wel vriendelijk geholpen word. Update: Na de reactie onder mijn review contact opgenomen met het genoemde e-mail adres. Daar tot op heden nog steeds geen reactie van hun terug gehad. Zo goed is de klantenservice van schuurman schoenen in zijn algemeen dus ook al niet...
Heel goed, hele fijne verkoopster ondanks dat ik haar goed ken was ze heel netjes en behulpzaam. Kwam zelfs met een andere kleur dan die ik zocht en veel mooier vond en heerlijk zaten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid