facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schuurman Schoenen

Schuurman Schoenen

Info

Schuurman Schoenen Goor is de leukste schoenenwinkel in Goor met een ruime collectie schoenen voor jong en oud!

Adres: Grotestraat 50, 7471 Goor
Telefoonnummer: 0547-263066
Stad: Goor
Route: Grotestraat 50
Postcode: 7471


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Schuurman Schoenen winkels, Schuurman Schoenen sale, Schuurman Schoenen nieuwe collectie dames, Schuurman Schoenen heren, Scapino schoenen, Ziengs Schoenen, Schuurman Schoenen Haaksbergen, Schuurman Schoenen Doetinchem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scapino Scapino 33 meter Slechte winkel
Recensies
Voor mijn koude voeten was ik op zoek naar schoenen met een bontje. Nu had Schuurman niet wat ik wilde, maar ze hadden wel zooltjes! In plaats van 1 paar warme schoenen kan ik nu van AL mijn schoenen warme schoenen maken. En... Ik heb maar €16,95 uitgegeven!!!
Vriendelijke behulpzame personeel ze staan voor je graag klaar. Alleen vind ik persoonlijk irritant dat een personeel nadat ik geslaagd bent met de aankoop van toffe schoenen dat ze dan gelijk ook nog een product voor je neus laat zien. Dat vind ik opdringerig om nog extra te iets te kunnen verkopen. Dat is bij mij al enkel keer gebeurd, dat is jammer. Ze kunnen beter aan de klanten vragen van: mag ik u een advies geven? Of als een klant iets ernaar vraagt! Ipv gelijk een product voor je neus aansmeert zonder advies te benoemen of te vragen. Wil ook even benadrukken dat personeel in Rijssen anders naar de klanten omgaat eerder op een flexibel en spontane houding met advies of vragen naar de klanten toe.
Leuke verkoopsters, mooie keuze, makkelijk parkeren. Nadat ik het artikel niet kon vinden in de winkel zijn de dames op zoek gegaan en kwam alles nog goed.
Vriendelijk personeel, echter hebben ze een beperkte voorraad waardoor ze de schoenen die je wil proberen bestellen en dat duurt even. Als je dan de pech hebt dat er iets misgaat met de bestelling moet je voor 2 paar schoenen 4x langskomen, verre van ideaal. Uiteindelijk wel geslaagd mbt beide paren.
Vriendelijke personeel en nette winkel. Alleen jammer weinig ruime keus voor de heren schoenen, dan ga ik voor meerdere keus en assortiment naar Rijssen.
Schuurman is de fijnste schoenenzaak in Goor. Je wordt altijd zeer vriendelijk geholpen en de mensen geven je altijd goed advies. De schoenen zelf zijn goed en gaan lang mee. Ben je nou opzoek naar sneakers? En je bent geen kind. Dan kun je hier niet zo goed terecht. Ze hebben zeer weinig keuze uit sneakers, zowel voor heren als voor dames. Dus voor nette schoenen voor dame en heer kun je zeker naar de schuurman waar service echt op nr. #1 staat!
Geweldige bediening en nette service in Goor.
Prima geholpen. Goede winkel en voldoende keuze!
Mooie winkel, veel keus en vriendelijk personeel
Leuke schoenen voor een mooie prijs. En het personeel in Goor krijgt een dikke tien. Erg vriendelijk, attent en behulpzaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid