facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schuurman Schoenen - Doetinchem

Schuurman Schoenen - Doetinchem

Info

Schuurman Schoenen Doetinchem is de leukste schoenenwinkel in Doetinchem met een ruime collectie schoenen voor jong en oud!

Geschiedenis

Al vanaf 1955 is Schuurman Schoenen een schoenenwinkel waar het hele gezin slaagt. Onze collectie dames-, heren- en kinderschoenen zijn altijd gebaseerd op de nieuwste trends en ook nog eens betaalbaar. Naast bekende hoogwaardige merken zoals Nike en Mustang, vind je ook schoenen van onze eigen merken in onze winkels en webshop:

Keq - stoere en hippe kinderschoenen
Visions footwear - modieuze dames- en herenschoenen met een sportief tintje
Choizz - de klassieke maar stijlvolle look voor dames en heren

Onze winkel in Doetinchem is te vinden aan de rand van gezellige winkelcentrum. Rondom de winkel vind je ook gezellige restaurants en lunchrooms zodat je er een leuk dagje uit van kan maken. Parkeren kan het dichtstbij in de Catharina parkeergarage.

Heb je vragen over je bestelling, onze vestigingen of collectie? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Schuurman Schoenen. Deze is te bereiken via:
Telefoon: 0545-280081
E-mail: [email protected]
Social media: Facebook & Twitter

Adres: Burgermeester van Nispenstraat 1-04, 7001 BS Doetinchem (gemeente)
Telefoonnummer: 0314-820202
Stad: Doetinchem
Route: Burgermeester van Nispenstraat 1-04
Postcode: 7001 BS


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 21:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dala Shoes Dala Shoes 772 meter Schoenwinkel met fijne bediening, kocht hier een paar schoenen voor mijn dochter. Bla...
Kinder voetbalschoentjes Kinder voetbalschoentjes 2 km Ging met mijn dochter voor skeelers kijken bij scapino. Super aardige medewerkster, d...
Recensies
Ik vond het heel leuk om bij Schuurman schoenen te zijn.Ik vind het heel leuk om te zeggen dat ik schoenen op kw halen ik vond het heel leuk dat ik door een aardige mevrouw geholpen ben.Ik vond het heel leuk dat ik succes gewenst kreeg bij het bezichtigen van de woning in de woonplaats Groenlo.Ik was heel blij en vrolijk toen ik het gebouw uit liep
Goede schoenenzaak met een grote sortering voor jong en oud. Vakkundig personeel.
Snel geslaagd, mooie PME schoenen en ruime keuze. Vriendelijk personeel
Bedankt Schuurman schoenen Doetinchem voor de goede service! Na grote pech te hebben gehad met het inspuiten van mijn zandkleurige suède laarsjes heeft Schuurman schoenen een herstelbehandeling uitgevoerd. Zo blij dat ik mijn laarsjes nu weer kan dragen! Nogmaals super bedankt Schuurman schoenen Doetinchem.
Fijne schoenenwinkel, zeer behulpzaam personeel. Ook keuze in grote maten en kwaliteitseisen schoenen. We komen zeker terug.
Vriendelijke medewerkers. Geslaagd voor mooie sneakers.
Helaas slechte service. Eerst aangeven dat de schoenen in voorraad zijn en daarna na 20 minuten wachten komen vertellen dat ze er toch niet zijn.
Zeer goed geholpen leuke aan biedingen
Helaas blijkt voor dit bedrijf dat het in acht nemen van de regels rondom Corona een aanleiding is om de klantvriendelijkheid te laten varen. Ondanks de aanwezigheid van een groot spatscherm in het filiaal wilde men niet de voeten van mijn zoontje 5 jaar opmeten, dit moest ik zelf maar doen terwijl men op een afstand mee keek. Vervolgens geprobeerd om een aantal schoenen te kunnen passen maar de medewerkster was geenzins van plan om te helpen of om überhaupt de bijpassende schoen te pakken. Kortom.... ons gezin zie je hier niet meer
Wat maakt schuurman in Doetinchem zo bijzonder, niet het assortiment... Nee, maar het personeel. Super vriendelijk daar kunnen andere bedrijven wat van leren. Echt klasse, een bezoekje zeker waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid