facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schuuring Auto's Voorschoten

Schuuring Auto's Voorschoten

Info

Sterk in de prijs en eerlijk betrouwbare occasions; dit zijn twee van de motto's van Schuuring auto's die bij ons hoog in het vaandel staan!

Geschiedenis

Sterk in de prijs en eerlijk betrouwbare occasions; dit zijn twee van de motto's van Schuuring auto's die bij ons hoog in het vaandel staan!
De eigenaar, die vanaf 1998 actief in de autobranche is, selecteert bij inkoop streng of de auto’s voldoen aan de bedrijfseisen.

Door veel relaties en netwerk te hebben kan er scherp ingekocht worden waardoor de verkoopprijs zeker zeer scherp genoemd kan worden! De auto’s worden hierdoor door heel Nederland verkocht en zelfs door heel Europa!

Na binnenkomst worden ALLE auto’s uitgebreid geïnspecteerd door het naast gelegen Bosch Car Service (Bovag) bedrijf Duivenvoorden Automobielen zie Service menu.

Ook worden de kilometerstanden via Nationale Autopas gecontroleerd.

Kortom: scherp en betrouwbaar!

Adres: johannes vermeerplantsoen 1, 2251 GP Voorschoten
Telefoonnummer: 0712000125
Stad: Voorschoten
Route: johannes vermeerplantsoen 1
Postcode: 2251 GP


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Occasions Voorschoten, Auto's Voorschoten, Schuuring Installatietechniek, Laman Auto's, Garage Voorschoten leidseweg, Autobedrijf Zoeterwoude Rijndijk, Auto dealers, Schuring Occasions
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Duivenvoorden Automobielen BV Duivenvoorden Automobielen BV 22 meter Sinds bijna twee jaar kom ik met mijn auto bij Duivenvoorden en ik kan met volle over...
Laman Auto's Laman Auto's 1 km Voor dit autobedrijf is nix onmogelijk,alles is bespreekbaar. De auto is een topper i...
Auto Centrum Voorschoten Auto Centrum Voorschoten 1 km Heb mijn auto hier gekocht en kom elk jaar terug voor de APK. Zijn eerlijk en betrouw...
PB automotive bv PB automotive bv 1 km Na meerdere keren op de site te hebben gekeken, heb ik er uiteindelijk voor gekozen o...
Auto3000.nl Auto3000.nl 1 km Slechte ervaring, een Picanto gekocht met vele mankementen. ANWB bracht de auto recht...
Autodokter van der Toorn - Voorschoten Autodokter van der Toorn - Voorschoten 1 km Geweldige plek om je auto aan toe te verstrouwen. Andre staat altijd klaar en niks is...
Epskamp Auto Deal Epskamp Auto Deal 2 km Erg blij dat we onze auto hier gekocht hebben. Betrouwbare en vriendelijke mensen die...
Recensies
Koop hier geen auto, je word opgelicht. APK bij aflevering waar je voor betaald is slecht. Na apk goedkeuring bleken er meerdere gebreken op verschillende apk punten, de auto had niet goedgekeurd mogen worden. Schuuring werkt samen met garage Roelof achter het bedrijf die de keuring doet maar dit dus met een half oog in voordeel van schuuring doet zodat schuuring ondeugdelijke auto's kan verkopen. Ik heb melding gedaan bij de RDW, dit zijn oplichters praktijken en je rijd met een onveilige auto. Er staan hier veel goede reviews, die kan ik ook kopen... Kies om de laagste reviews hier te bekijken, er zijn er zeer veel met 1 *. Check even de review schrijvers andere reviews, dan zie je dat het vriendjes zijn die vrijwel alleen reviews geschreven hebben bij schuuring auto's en bij auto3000 wat ook schuuring is. Ook op internet belazerd hij de boel.
Pas geleden een Audi A3 gekocht met zeer goede servicé ! Helaas had ik wat pech want na na 500 km begon motor management lampje begon te branden, na goed contact werd dit zeer snel opgelost en kon ik weer vertrouwd de weg op, bedankt ! Volgende auto kom ik zeker weer kijken wat jullie te bieden hebben!
Na aankoop van mijn Peugeot 308, ontstonden er wat problemen met de auto. Na contact met verkopers, is de Peugeot teruggenomen en werd mij meegedeeld dat ik de auto pas terug kreeg, als hij gerepareerd en getest was. Ik heb mijn Peugeot weer terug, hij rijd als nieuw. Bedankt Schuuring Auto, geen woorden maar daden, super!!
Zeer slecht geholpen en voorgelogen door dit bedrijf. Ik heb van tevoren contact gehad over een auto die ze verkochten. Expres gevraagd naar de staat van de lak, de staat van de auto. En of er schade’s zijn waar ik vanaf moest weten van tevoren omdat ik ruim 1.5 uur moest rijden naar deze garage. Volgens de meneer aan de telefoon is het een tweedehands auto maar is hij in goeie staat en zijn er geen gebreken. Bij aankomst zie ik meteen dat de lak van de auto slecht is. Er is vogelpoep ingebrand en er is veel optische schade aan de lak. Ook zitten er flinke deuken in de beide portieren wat niet eerlijk is verteld. Ook achter op de auto zit schade wat niet is gemeld. Zonde van mijn tijd en kosten om die kant op te gaan. De klant wordt dus overduidelijk niet eerlijk behandeld en niet alles wordt eerlijk verteld. Ook na expres navragen van tevoren op deze punten worden er dus helaas dingen verzwegen en niet eerlijk verteld. Zeer, echt zeer slechte service. Als de verkopers eerlijk waren geweest had dat mij een hoop tijd en geld bespaard.
Top bedrijf! Geen opdringerig irritante verkoper, maar gewoon aardige, betrouwbare en zeer geduldige medewerker Clarence. van de andere weet ik de naam even niet Mooie auto voor een mooie prijs gekocht, heerlijke koffie en goed advies gekregen.
Beetje vreemde Policy. Je vind een auto via marktplaats, maak n afspraak voor n proefrit, bij aankomst moet je eigenlijk verklaren de auto te willen kopen voordat je er mee gaat rijden. Met n beetje moeilijk doen van mijn kant toch kunnen rijden zonder de toezegging, maar ik vind 't vreemd.
Bij Schuuring Auto’s m’n eerste auto gekocht. Prettig ontvangst met koffie en fijn personeel. Erg tevreden met de aankoop en alles erom heen.
Vandaag via een advertentie van marktplaats van ene David een achteruitrijcamera/achterklep gekocht. Meneer verzekerde ons dat het zou passen op een Kia Picanto uit 2016. Deze van de advertentie kwam van een Picanto uit 2017. Eenmaal thuis bleek dat deze achterklep veel te groot was en dus niet past op onze Kia. Meneer gelijk een bericht gestuurd maar meneer wilt het elektronische onderdeel niet terugnemen. Het is niet dat ik een week had gewacht met contact opnemen. Meneer weigert enige vorm van coulance. Ik krijg hier sterk de indruk dat je alleen goed genoeg bent om je geld hier uit geven en zelfs opgelicht wordt. Immers wordt het verkocht als passend op een Picanto uit 2016 terwijl het dus niet passend is! Meneer zei ook nog even dat hij er niet op kon vertrouwen dat wij iets met de camera gedaan hadden maar wij moeten er wel op vertrouwen dat hij het aan ons verkoopt 100% werkend is en dat dit voor ons als koper ook een risico is. Eenmalige aankoop en nooit meer!
Super bedrijf!, Uitleg: ik had een auto waar een aantal mankementen mee waren een week na de koop, natuurlijk niet de schuld van Auto Schuuring want het blijven occasions... maar uiteindelijk SUPER goed opgelost, door uiteindelijk goed overleg te hebben gehad. ben er nog steeds erg blij mee! Problemen worden super opgelost bij dit bedrijf. ben erg tevreden.
Vorige week hier een auto gekocht die super rijd. Aardig en behulpzaam personeel echt een top tent!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Schuuring Auto's Voorschoten met het openbaar vervoer


Voorschoten, Vlietwijk 230 meter
5
Voorschoten, Vlietwijk 250 meter
5

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid