facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schuttingposter.nl

Schuttingposter.nl

Info

Een nieuw uitzicht vanaf het terras? Een kale schutting of muur opknappen? Tuinposters en schuttingposters op maat gemaakt.

Geschiedenis

Wij maken tuinposters en posters voor op schuttingen en muren op maat. Je kunt kiezen uit schitterende afbeeldingen, maar we kunnen ook een buitenposter maken van een leuke vakantiefoto of foto van je huisdier.
Onze posters worden geprint op zeildoek, speciaal voor buiten.
Op WWW.SCHUTTINGPOSTER.NL staan nog veel meer foto's en kun je je eigen tuinposter bestellen.
Onze showroom is OP AFSPRAAK dagelijks geopend van 09:00-19:00 uur.

De foto's die op deze facebookpagina worden geplaatst, zijn foto's die klanten ons gestuurd hebben, of die zij zelf op deze pagina hebben geupload. Door de lichtval of weerkaatsing is de schuttingposter op een foto niet altijd even duidelijk, Hieraan kunnen wij niets veranderen.



"Tuinposters exact op maat gemaakt. Bezoek onze showroom op afspraak en zie digitaal hoe je tuin verandert met onze schuttingposters!In de winter maken wij graag de achtergrond bij je Kerstdorp. Passend bij het thema en de grootte van je dorp. Zie de foto's voor voorbeelden."
Adres: Luxemburgstraat 21, 5171 PK Kaatsheuvel
Telefoonnummer: 0416-530562
Stad: Kaatsheuvel
Route: Luxemburgstraat 21
Postcode: 5171 PK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Goedkope grote tuinposters, Tuindoek met ringen, Tuinposter op maat aanbieding, Tuindoek met print, Tuindoek schutting, Tuinposter XXL, Schutting doek Action, Tuinposters leenbakker
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Skystep Skystep 1 km Instappers maat 48 besteld. Deze kwamen netjes op tijd binnen. Helaas paste ik ze nie...
T Gasthuisje T Gasthuisje 1 km Kleine winkel met een beperkt maar wel leuk assortiment. Je vindt er alles om je huis...
Recensies
Bij schuttingposter.nl een poster uitgezocht om de ruimte op te vullen tussen mijn 2 schuurtjes. Ik had een foto opgestuurd van de situatie waarna ik een aantal voorbeelden kreeg met verschillende posters hoe het er uit zou gaan zien. Uiteindelijk is het de doorkijk in het bos geworden. Ik heb er een dakje bovengemaakt en op de grond wat grind gestrooid waardoor het "net" echt lijkt. Zeer tevreden over schuttingposter. nl. Perfecte service, goed en netjes afgeleverd. Zeer zeker aan te raden!!!!
Na bijna drie jaar nog net zo mooi als op de dag dat ik ‘m ophing! Ook op de lange termijn blijkt het dus topkwaliteit te zijn!
Goede service, prima verpakt en makkelijk op te hangen. We zijn er blij mee
Ik heb hier een tuindoek besteld, ik had een eigen ontwerp gemaakt met foto's en tekst. De klantendienst was heel behulpzaam om samen tot het beste resultaat te komen - het werd niet snel afgehandeld, maar met zorg bekeken. Het resultaat is prachtig: heel goede kwaliteit. Onze volgende tuindoeken komen zonder twijfel ook van hier.
Op vrijdag gebeld, kon zaterdag meteen langskomen bij de showroom. We werden hartelijk ontvangen en de eigenaren zijn super aardig. We werden goed geïnformeerd en hebben in overleg een leuk design gemaakt. Ben er zeer te vreden over en heb een top eindresultaat. Nogmaals super! Levering was binnen 2 weken, het was eerder af maar ivm een operatie die ik had, hebben ze het een paar dagen later geleverd.
Gisteren weer een mooie tuinposter daar gekocht. Goede kwaliteit! Zelfs na jaren in weer en wind blijven ze erg mooi.
Ze hebben echt super service en denken goed mee. Wij hadden een schutting poster besteld die in kleur best afweek van wat we hadden verwacht. Nadat we hier contact over opnamen, dachten ze heel.goed mee en hebben ze tegen een kleine vergoeding een nieuwe voor ons gemaakt die echt goed bevalt. Heel fijn dus!
Een super bedrijf!!! Alle wensen die we hadden zijn waargemaakt en meer dan dat. De service is gewoon geweldig. Na het krijgen van voorbeelden op de mail op zaterdag de uiteindelijke bestelling geplaatst, na 6 dagen de bestelling binnen. Wil je een Schuttingposter.... hier moet je zijn!!!!
Heeft mijn verwachting overtroffen. Ondanks groot formaat toch haarscherp afgedrukt. En snel geleverd.
Zeer tevreden. Goede kwaliteit en snelle levering! Ook het contact betreffende een voorbeeld vooraf was goed. Fijne service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid