facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schutting - Bouw Holland

Schutting - Bouw Holland

Info

hout importeur / producent. Wij treden op als groothandel en zijn gespecialiseerd in tuinhout. Wij plaatsen niet, wij leveren wel op elke gewenste locatie

Geschiedenis

Wij heten uw hartelijk welkom op de profiel pagina van: ‘t Buitenhuys .
Bij ons bent u aan het juiste adres voor zeer uitgebreide collectie aan: tuin materialen, woon accessoires & outdoor meubelen. Denk hierbij aan duizenden soorten bestratingen, buitenverlichting, schuttingen, speeltoestellen, buiten meubelen, buiten haarden, afwatering systemen, lounge sets en ga zo nog maar even door. Ook verkopen wij een zeer uitgebreide collectie aan woon accessoires met merken als: PTMD, Riviera Maison enzovoorts.
Een andere tak van ons trotste familie bedrijf is:
Sterk aannemersbedrijf ( ontwerpen / realiseren / onderhouden )
De bestrating en/of dergelijke die u bij ons koopt kunnen wij dus ook voor u leggen/verwerken maar ook voor tuin ontwerpen / Complete tuinaanleg en tuinonderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

Bezoek vanaf februari 2018 onze splinter nieuwe winkel en laat u inspireren & adviseren over onze mooie producten. Houd onze facebook pagina goed in de gaten voor alle nieuwe ontwikkelingen en te gekke opening acties, er zal zelfs een compleet nieuwe aangelegde tuin verloot gaan worden.
Wij zijn druk in onderhandeling met een aantal te gekke verkoop ruimtes, ze beschikken alle 3 over eigen parkeer gelegenheid, een groot voer oppervlak en een zeer centraal gelegen. Zodra de locatie definitief bekend is maken wij ook dit bekend op onze facebook pagina.



"Wij verkopen diverse soorten hout. Het hout dat wij verkopen komt uit Europa, van uitsluitend PEFC gecertificeerd zagerijen, wat staat voor duurzaam bosbeheer. Al onze houtsoorten bijv. Douglas hout en Eikenhout zijn direct in onze webshop te bestellen.Wij zijn een online houthandel waar u terecht kunt voor een grote diversiteit aan houtsoorten. Zo beschikken wij voornamelijk over hout van de douglasspar en de eikenboom. Deze importeren wij uit Europa. Wij hebben ook verschillende balken van deze houtsoorten. Zo leveren wij o.a. douglas deuren, douglas palen, zweeds rabat en douglas planken."
Adres: Drunen
Telefoonnummer: 06-15859135
Stad: Drunen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto Detailing Celsio Auto Detailing Celsio 13 km Complete auto verzorging en restyling
Twizzler Twizzler 13 km Twizzler, een zelfbalancerende rolstoel, geeft de vrijheid en mobiliteit die iedereen...
The Mechanic-Parts The Mechanic-Parts 14 km Custom bike parts Mountainbiken
Tuinplantencentrum van Krugten Tuinplantencentrum van Krugten 14 km Tuinplantencentrum van Krugten heeft een ruim assortiment tuinplanten, bomen, heester...
Sedumplanten.nl Sedumplanten.nl 14 km Kwekerij van sedum planten, wij leveren sedum planten aan particulier en hovenier . v...
3Dcarton.com 3Dcarton.com 14 km 3Dcarton / Bouwen=Vouwen is ontwikkelaar, producent en uitgever van bouwplaten en edu...
RIMA Cleaning Service RIMA Cleaning Service 14 km Daar heb ik niets aangevraagd
De Laat Solar Systems De Laat Solar Systems 15 km Zeer tevreden. Voortraject: goede en complete informatie gekregen, ook op de technisc...
Chefpapa Chefpapa 15 km Catering , bonbon's , workshops
Koenoss Sporting Koenoss Sporting 16 km Kinderfeestje met Free Running, apenkooi en lasergame. De meiden van 9 vonden het gew...
Recensies
Goede prijs en kwaliteit. Zaterdag opgehaald in 2 ritten. Bleven langer open zodat ik het hout nog kon komen ophalen.
Wisselende gevoelens. Aan de ene kant goede service aan de telefoon. Aan de andere kant loopt er een man rond op het terrein die doet alsof hij de baas is bleek achteraf de boekhouder te zijn. Die liep te mopperen omdat ik daar iets wilde kopen. Het hout is uiteindelijk geleverd, maar de kwaliteit is beduidend anders minder dan die van mijn buurman, die eerder had besteld.
Ik heb hier online hout besteld met vervolgens nette heldere opvolging en communicatie over de bestelling. De bestelling lag een paar dagen later klaar op zaterdag en kon ik eenmaal daar snel meenemen. Ook hier goede service en er werd ook nog meegedacht over het project waar ik mee bezig ben. Top!
Schuttingprofielen en eiken balken voor een pergola inclusief zagen besteld hier, top! Hout zag er goed uit, chauffeur heeft het netjes met heftruck neergezet waar ik het moest hebben.
Douglas hout besteld voor een overkapping: Goed bereikbare en vriendelijke klantenservice, nette prijs en snel geleverd. Top!
Zeer tevreden met dit bedrijf. Het douglas hout is van goede kwaliteit, mooi recht en niet getordeerd. Daarnaast tegen een erg scherpe prijs! Na mijn eerste bestelling nog contact gehad met vragen over de levering. Hier werd zeer klantvriendelijk mee omgegaan en ik werd erg goed geholpen. Ook mede dankzij het goed verlopen contact met de transporteur. Daarna nog een bestelling geplaatst en deze op een later tijdstip nog aangepast. Ben altijd zeer goed geholpen. Top service!
Hele andere ervaring gehad als Eric. Ik ben netjes geholpen en heb goed advies gehad. Ik wilde zelf een deel ophalen van mijn bestelling en de extreem lange palen laten bezorgen. ook dit was geen probleem. Kortom ik zou zo weer bestellen.
Geweldige groothandel voor tuinhout. Zeer mooie kwaliteit douglas hout
We hebben 120 stuks Douglas panlatten besteld van 4 meter lang. De bestelling was voor een marktconforme prijs en werd binnen een week geleverd. Het hout is van prima kwaliteit en 90% van de panlatten waren zo goed als kaarsrecht. Onze schutting is heel mooi geworden.
Per ongeluk teveel besteld. Kon nog aangepast worden en het hout is goed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid