facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schulz Rijnvaart

Schulz Rijnvaart

Info

In 45 jaar heeft Schulz Rijnvaart zich ontwikkeld tot een moderne horecagroothandel gespecialiseerd in het bevoorraden van rivier cruiseschepen.

Geschiedenis

YOUR SUPPLIER OF FOOD - NON FOOD - DRINKS



"Schulz Rijnvaart is al meer dan 45 jaar een begrip als leverancier van voeding, drank, hygiëneartikelen en hotel supplies aan cruiseschepen op de Rijn. Schulz is met de moderne cruisevaart kwalitatief en kwantitatief meegegroeid. Schulz heeft grofweg een actieradius van Amsterdam tot Wenen.Met eigen geconditioneerde vrachtwagens en eigen personeel levert Schulz, vanuit de thuisbasis Alblasserdam, precies daar waar de klant bevoorraad wil worden op het gewenste tijdstip. Onze chauffeurs kunnen adequaat reageren op vragen en wensen van de klant bij aflevering.In 2005 hebben wij een nieuwe vestiging betrokken in Alblasserdam. Schulz Rijnvaart B.V. is lid van de Nederlandse Vereniging van Scheepsleveranciers."
Adres: Van Hennaertweg 1, 2952 CA Alblasserdam
Telefoonnummer: 078-6920000
Stad: Alblasserdam
Route: Van Hennaertweg 1
Postcode: 2952 CA


Recensies
Vakkundig personeel. Goede service en doen net dat stapje meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid