facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schulte Energie en Techniek

Schulte Energie en Techniek

Info

Bij Schulte Energie & Techniek krijgt u persoonlijk advies, kwaliteit en vakmonteurs voor zonnepanelen, duurzame energie en E- en W-installaties.

Geschiedenis

Schulte Energie & Techniek is uw totaalleverancier van duurzame energie-installaties.

Van advies tot installatie, nazorg en onderhoud: bij Schulte Energie & Techniek kunt u terecht voor werkelijk alles op het gebied van:

> Duurzame energietechniek
> Elektrotechniek
> Installatietechniek
> Zonne-energie

Wij zijn een dynamisch en innoverend bedrijf dat aandacht en zorg heeft voor uw technische installaties. Door ons brede dienstenpakket hebben wij voor al uw wensen een passende oplossing voor nieuwbouw, renovatie of verduurzaming van uw woonhuis of bedrijfspand. Wij zorgen ervoor dat alles matcht en maken daarbij gebruik van duurzame en innovatieve toepassingen. Onze rol als adviseur neemt de laatste jaren daardoor enorm toe. Onze kracht is de combinatie van innovatieve E- en W-installaties. Dat betekent, dat u slechts één aanspreekpunt nodig heeft voor al uw installatiewerk. Ook betekent het, dat wij gebruik maken van de meest moderne technieken, zodat u verzekerd bent van optimale rendementen van uw installaties. Doordat wij totaalinstallateur zijn, is er tijdens de uitvoering van de werkzaamheden geen grijs gebied: wij dragen zorg voor alles. Het vormt de rode draad binnen ons bedrijf. Onze medewerkers zijn flexibel en klantgericht. Zij hebben allemaal hun eigen specifieke kennis en kunnen als team optimaal ingezet worden voor de complete E- en W-inrichting van uw woning of pand.

Onze belangrijkste competenties zijn:
- Zonnepanelen
- Verwarming / ventilatie
- Gas / water / riolering
- Electra / data
- Sanitair
- Warmtepompen, palletketels & zonneboilers
- LED-verlichting
- Laadpalen voor elektrische auto’s

In 2009 zijn we als dochteronderneming van Technisch Installatiebedrijf Schulte begonnen met het leveren en monteren van zonne-energiesystemen. Dat doen we voor particulieren, maar ook voor bedrijven, agrariërs en woningbouwverenigingen. Wij adviseren graag zoveel mogelijk mensen over de voordelen van zonne-energie.
Topkwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop, maar ook veiligheid staat bovenaan onze lijst. Om veiligheid te waarborgen, voeren we al onze elektrotechnische werkzaamheden uit volgens de geldende NEN 1010 norm.
Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-VNI en zijn we volledig VCA gecertificeerd.

Adres: Sombeekweg 11, 7591 AV Denekamp
Telefoonnummer: 0541-352520
Stad: Denekamp
Route: Sombeekweg 11
Postcode: 7591 AV


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Schulte zonnepanelen, Schulte zonnepanelen app, Loohuis Denekamp, Energietechniek bedrijven, Schulte Service & Onderhoud, Review Schulte Denekamp, Schulte en Lestraden, Airco Denekamp
Recensies
Gewoon 0 reactie op mijn aanvraag. Op de standaard mail na inmiddels is het al lang en breed geregeld door een ander bedrijf.
Prima bedrijf, ook de aftersales, na aanschaf 25 panelen in 2017, binnen 1 week een probleempje met 1 van de panelen opgelost. Top firma.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid