facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schulp Vruchtensappen

Schulp Vruchtensappen

Info

Als ambachtelijk producent maken wij sap van 100% puur fruit, zonder toevoegingen.

Geschiedenis

Familie Schulp is sinds 1861 gevestigd aan het Zandpad in Breukelen, langs de rivier de Vecht. Hier begon, vijf generaties terug, Albertus Schulp met het telen van appels en peren in zijn hoogstamboomgaard. De liefde voor het fruit ging van vader op zoon. Tot 1995 waren Albert Schulp jr. en vader Gerrit vooral gericht op de teelt van kwaliteitsfruit. In dat jaar begon Albert met het verwerken van fruit tot vruchtensap. Ook bij de verwerking wilde hij, als fruitkenner, geen concessies doen aan de kwaliteit. De vers geperste sappen werden in toenemende mate gewaardeerd in Breukelen en omstreken.

Sinds het jaar 2000 is het merk Schulp dan ook synoniem voor puur fruit en worden de sappen door het hele land verkocht. Op de locatie waar het familiebedrijf al sinds 1861 fruit teelt, worden ook nu nog elk seizoen peren geoogst. Samen met het fruit van andere telers, worden ze te midden van de fruitbomen geperst tot echte Schulp sappen.

Als u ‘n Schulp drinkt, proeft u het fruit. Zo uit de natuur. Het geheime recept van Schulp? Alleen fruit! Dus geen extra ingrediënten. What you see, is what you get (maar dan op klompen). In onze receptuur is het de vrucht zelf die de smaak maakt. Daar is kennis van fruit voor nodig. Fruit is een natuurproduct en geen oogst is hetzelfde. Als fruitkenners werken we daarom voortdurend met de beste mix van rassen uit de nieuwe oogst.

Voor maximale grip op de kwaliteit, doen we bijna alles in eigen huis. Dat begint bij de selectie van het fruit bij de telers. Daarnaast het persen van de vruchten tot sap en het direct aansluitend bottelen van het versgeperste sap. Het gehele proces van appel tot in de fles vindt plaats in minder dan één uur! Het resultaat? Een smaakherinnering die de echte fijnproever zeker bijblijft!

Adres: Zandpad 76, 3621 NG Breukelen
Telefoonnummer: +31346263939
Stad: Breukelen
Route: Zandpad 76
Postcode: 3621 NG



op zoek naar gerelateerd: Schulp sap houdbaarheid, Schulp Appelsap ingredienten, Schulp Biologische appelsap, Schulp 200 ml, Jumbo Schulp, Schulp 5 liter, Schulp verpakking, Schulp statiegeld
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buscaglione Espresso Buscaglione Espresso 2 km Buscaglione is een Romeins familiebedrijf met een lange traditie in topkwaliteit Ital...
Brothers Cider Nederland Brothers Cider Nederland 2 km Een verfrissende cider die ontstaan is op het welbekende Glastonbury Festival en nu o...
Recensies
was weer een leuk bezoek, krachtsap, eieren, uien, alleen de piepers Bildstar hadden een beetje hun beste tijd gehad uitgelopen en zacht, maar ondanks dat kleine minpuntje toch tevreden naar huis. Het is een prachtig familiebedrijf! De Bildstars kochten we voor frieten en de frieten waren uitstekend, dus toch volop tevreden!
Super lekker sappen. Ik raad iedereen aan om deze sappen is te proberen. In vergelijking tot andere sappen springt Schulp er met kop en schouders boven uit.
Geweldig goed !!
Ontzettend lekkere appelsap zeer zeker de moeite waard gewoon doen.
Heerlijke sappen. En een prachtig gelegen, goed onderhouden boomgaard met dito perserij.
'n lekker en gezond sapje gaat er altijd in.
Heerlijke sappen nu ook te koop bij jumbo foodmarkt in Leidscherijn
ondanks dat hij gesloten was,toch keurig geholpen. vele vruchtensappen en div. anderen natuurlijke produkten.
Heerlijke sappen in leuke en mooie glazen flessen, super vriendelijke bezorger! Ik blijf zeker bestellen :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid