facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schulp Uitvaarten, voor een liefdevol afscheid

Schulp Uitvaarten, voor een liefdevol afscheid

Info

Schulp Uitvaarten, voor een liefdevol afscheid.

Geschiedenis

Als je afscheid moet nemen…

Schulp Uitvaarten is een onafhankelijke, kleinschalige uitvaartonderneming in Amersfoort waar bijzondere uitvaarten worden begeleid vanuit liefde, aandacht en hoop. Voor uitvaarten met een puur persoonlijke invulling, met oog voor de mens in haar omgeving en met waardering voor het leven.



"Ukediene is kostenbewust en respecteert uw bestedingsruimte. Ongeacht waar u verzekerd bent, kunt u uw uitvaart bij haar laten verzorgen.Een persoonlijk afscheid zit hem niet in de eerste plaats in materiële zaken maar vooral in de intentie, in de oprechtheid en in het maken van bewuste keuzes. Schulp Uitvaarten verstrekt een gedetailleerde, eerlijke kostenindicatie.Een groot deel van de kosten kunt u zelf beïnvloeden. Cremeren is goedkoper dan begraven, een thuisopbaring is minder duur dan opbaren in een rouwcentrum, vervoer met eigen auto bespaart geld ten opzichte van staatsievervoer. Prijzen van kisten variëren van goedkoop tot exclusief."
Adres: Zeldertsedreef 25, 3824 EJ Amersfoort
Telefoonnummer: 0637438786
Stad: Amersfoort
Route: Zeldertsedreef 25
Postcode: 3824 EJ


Recensies
Wij hebben een fantastische ervaring gehad, sinds moment een was het een warm bad. Als ik 10/5 kon geven, had ik dit vol overtuiging zonder enige aarzeling gedaan!
Bij twee sterfgevallen in onze familie is Ukediene degene geweest die ons heeft bijgestaan en door het hele proces heeft geleidt. Drie jaar geleden bij het overlijden van mijn vader en nog kort geleden bij het overlijden van mijn zus. Haar aanwezigheid heb ik als heel natuurlijk en vertrouwd ervaren. Ze is aanwezig, maar nooit op de voorgrond en ze voelt goed aan wat er nodig en gewenst is. Allebei de uitvaarten zijn mede dankzij Ukediene zo mooi en liefdevol geworden, en dat geeft ook troost in het intense verdriet. Bedankt Ukediene!
Ukediene verzorgt de uitvaart van het begin tot het eind geweldig. Respectvol en met veel liefde begeleidt zij het hele proces en heeft mooie aanvullende ideeën. Ze voelt de sfeer goed aan en geeft fijne suggesties. We hebben mijn moeder een gewenst en bij haar passend afscheid gegeven, tot in de puntjes verzorgd, met een lach en een traan. Een aanrader!
Opeens is het dan zover en dan moet je ondanks je verdriet ook nog een uitvaart regelen. Gelukkig kwam Ukedine op ons pad en heeft ze ons met veel liefde, geduld, humor en respect bijgestaan. Mede dankzij haar goede ideeën hebben we mijn vader een gedenkwaardig en passend afscheid kunnen geven.
Margriet en ik kenden Schulp Uitvaarten sinds we er twee jaar geleden contact mee zochten. We wilden ons oriënteren op een vorm van afscheid nemen als één van ons zou overlijden. Ukedienes website en nadere informatie die we opzochten spraken ons erg aan. Nog niet lang geleden werd het ineens acuut. Mijn vrouw overleed. Alles gebeurde erg plotseling, maar toen ik Ukediene belde, was ze er. Ze was er meteen en ze bleef komen en regelen en informatie geven en zorgen dat zoveel dingen op het goede moment gebeurden. Ze deed alles wat moest gebeuren. En als ik moest kiezen vroeg ze wat ik wilde of we gingen samen ergens heen, zoals naar Margriet laatste rustplek. De begrafenis is voorbij, maar ook erna is behalve het verdriet nog het nodige te doen. Opnieuw is Schulp Uitvaarten er en dat blijft zo lang het nodig is. Mijn ervaring met Schulp Uitvaarten is heel duidelijk: betrokken, deskundig en altijd als het nodig is/was aanwezig.
Een geweldige ervaring beleefd bij het sterven en het afscheid nemen van mijn dierbare opa Henk. Geheel in het teken van het overgaan naar een beter en hoger leven heeft Ukidiene ons op een vredige, reine, warme, en liefdevolle manier Henk doen loslaten en overlaten gaan naar het licht. We hebben hem geheel naar onze eigen wensen en gevoelens mogen en kunnen verzorgen samen met de passie van Ukediene. Heb nog nooit iemand meegemaakt die zo intens en passievol omgaat met dit beroep. Het is zo goed want je kunt zo iets niet overdoen. Ukediene is niet alleen met het lichaam maar ook met de geest en de ziel van de overledene betrokken, zo rein, zo vredig zo liefdevol. Dit geeft je als nabestaande zon fijn gevoel, je wordt gehoord, gevoelt en op een geweldige manier begeleidt in en door het hele proces. Ukediene staat er voor je in alle fases.
Wat een mooie, bijzondere en bovenal liefdevolle combinatie heeft Ukedine gecreëerd rondom stervensbegeleiding en uitvaart. Het stervensproces wordt door haar in een hele andere dimensie geplaatst waarbij de nabestaande met een gevoel van dankbaarheid op terug kunnen kijken.
Ukediene heeft kort achter elkaar de uitvaarten van onze beide ouders geleid. Zij deed dit met veel invoeling, liefde en respect, ruimte biedend voor de niet weinige ´last minute´ ingevingen van onze grote familie. Met haar bescheiden en professionele aanwezigheid vormde zij een baken van rust in een voor ons zo turbulente tijd.
Mijn gedachten en wensen zijn op een heel prettige wijze omgezet naar een protocol voor mijn sterven door Schulp Uitvaart. Daarbij heeft Schulp Uitvaart mij op allerlei zaken gewezen die mogelijk zijn en misschien wenselijk zijn, en passen bij mij als persoon. Begeleiding met veel passie en empathie.
Doordat ik ontdekte dat er mogelijkheden waren voor natuurbegraven, maar niet goed helder kreeg hoe en waar heb ik de hulp van Schulp Uitvaarten ingeroepen. In een persoonlijk gesprek onder het genot van een lunch in onze mooie tuin hebben wij de mogelijkheden van mijn wensen besproken. Hiermee heb ik een mooie plek uitgezocht voor mijn toekomstige rustplaats. Mede de afwikkeling is in grote lijnen vastgelegd zonder daarbij verdere invulling te geven aan de mogelijkheden voor de achterblijvende familie. De ervaringen van Schulp Uitvaarten in rouwverwerking voor, tijdens en na het overlijdensproces is bijzonder.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Schulp Uitvaarten, voor een liefdevol afscheid.

Amersfoort begrafenisonderneming

openingstijden, locatie, vervoer. Zeldertsedreef 25 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Schulp Uitvaarten, voor een liefdevol afscheid adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Schulp Uitvaarten, voor een liefdevol afscheid. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Schulp Uitvaarten, voor een liefdevol afscheid delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jan. Uitvaartzorg Jan. Uitvaartzorg 554 meter Voor mij is het nu bijna twee jaar geleden dat jan de uitvaart van mijn echtgenoot ve...
Leven Na Het Leven Leven Na Het Leven 712 meter Wil je na je dood voortleven als een mooie boom of heester? Laat die dan groeien uit ...
AVA Uitvaartzorg AVA Uitvaartzorg 2 km Uiterst professioneel en luistert naar de wens van de klant. Heeft prachtige facilite...
Uitvaartzorg Nederland Uitvaartzorg Nederland 3 km Bij een overlijden zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. Wij zorgen ervoor d...
Kisner en Van der Waarde partner in uitvaartzorg Kisner en Van der Waarde partner in uitvaart... 7 km Nadat wij op een andere uitvaart kennis hadden gemaakt met hun werkwijze wisten wij d...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid