facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schuitemaker Vis en Horeca

Schuitemaker Vis en Horeca

Info

Viswinkel VOORSTRAAT 9
OPEN ma-di- wo-vr-za 8.00 -18:30 uur; do 8-20 uur

Visrestaurant
Open ma-di 12-18:30 uur wo t/m za 12-20 uur

Geschiedenis

Schuitemaker is een familiebedrijf in vis en visproducten en heeft daarnaast ook twee visrestaurants. Schuitemaker heeft bijna de hele keten op het gebied van vis in huis: een visgroothandel, een zalmrokerij, makreel/bokkingrokerij, vier viswinkels, een visrestaurant en een strandpaviljoen/visrestaurant.



"Viswinkel Schuitemaker is gevestigd op Voorstraat 5 te Katwijk, samen met visrestaurant Schuitemaker. Restaurant is ook ‘s avonds geopend."
Adres: Voorstraat 9, 2225 EJ Katwijk aan Zee
Telefoonnummer: 071-4080060
Stad: Katwijk aan Zee
Route: Voorstraat 9
Postcode: 2225 EJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:30
Dinsdag: 08:00 - 18:30
Woensdag: 08:00 - 18:30
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 18:30
Zaterdag: 08:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: menukaart schuitemaker, katwijk, Schuitemaker vis aanbiedingen, Schuitemaker Katwijk openingstijden, Schuitemaker Sassenheim, Restaurant Schuitemaker Katwijk, Beste visrestaurant Katwijk, Visrestaurant Katwijk aan Zee, Visschotel Schuitemaker
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vishandel Piet van der Plas Vishandel Piet van der Plas 195 meter Inktvisringen besteld, kwamen uit de diepvries. €4,50 voor 6 inktvisringen uit de vri...
Harteveltvis Harteveltvis 466 meter nou, broodje makreel gehaald vanmiddag, was echt anders, bleek gerookt in plaats van ...
Kw106 Kw106 765 meter Goed eten en vriendelijke bediening
Visspecialist Nederzandt Visspecialist Nederzandt 854 meter Heerlijke schotel met een lekkerbekken en friet gegeten. Alles lekker vers en knapper...
Recensies
De mixed grill verdient zeker aanbeveling. Niet op de foto: proeverij van 3 soorten oesters. Er kan zowel binnen als buiten gegeten worden. Het restaurant ligt op de hoek van de Boulevard. Vergeet niet om van tevoren te reserveren, dit kan via de website.
Voortreffelijk!! Echte aanrader ..heeerlijke vis festiviteiten.. prijs kwaliteit oke. Tip ! Ga hier zeker een keer eten, bij twijfel doen!
Al vaker hier geluncht en dat was altijd prima. Na lange tijd gistermiddag weer eens naar Katwijk gereden speciaal voor dit restaurant. Maar wat een domper, kaart een stuk kleiner wat op zich niet zo erg is natuurlijk maar mijn bestelde schotel zag er een stuk kariger uit dan op de afbeelding.... 1 flintertje gerookte zalm een flinke portie sla een mini garnalenkroketje, redelijk kommetje soep en 3 kleine stukjes brood....voor €15,50. We zijn echt geen zeurpieten maar wij zijn even klaar met dit restaurant, jammer om zo'n mooie zaak ten onder te zien gaan aan hun eigen succes!! Doorgegeven aan de bediening maar die had géén idee wat ze met onze bevindingen aan moest...
Makreel gekocht vandaag maar was ongelofelijk zout. Bleef nog uren zout opboeren. Was schoongemaakt maar vol graten. Tijdje geleden vissoep ook veel te zout. Zalm en kabeljauw was prima. Makreel, vissla en stukje kabeljauw 25 euro. Voor de kwaliteit te duur.
Heerlijk gegeten. Mijn vrouw had gamba's en ik een werkelijk heerlijke zeetong. Wel reserveren, want zeker in de zomer is het er druk. Ik denk omdat ze gewoon een goede kaart en keuken hebben. En alles vers. We hebben genoten van de visschotels. Entourage van het restaurant is eenvoudig maar wel gezellig.
Heerlijk vis restaurant! Na een dagje Katwijk hier gegeten en ik heb nog nooit zulke lekkere vis en sushi op! Het is een hip restaurant, leuke rustige achtergrondmuziek goed ingericht en een mooie open keuken. De bediening is goed en het assortiment is groot. Het enige minpuntje is dat het een beetje prijzig is, maar dat is het zeker waard!
1 Vandaag najaar 2017 heerlijk gegeten bij Visrestaurant Schuitemaker aan de Voorstraat. Goed van smaak, prima porties en geen opdringerige bediening. Aanbevolen! 2 Begin maart 2018 weer daar gegeten en dat leverde een stevige bevestiging op van mijn eerdere review. 3 Mei 2019. Ik ben eigenlijk meer van goedkoop, maar Visrestaurant Schuitemaker krijgt van mij een uitzondering. Ik was er al te lang niet geweest. Foto's: ik was al begonnen met smikkelen, toen ik bedacht dat een fotootje als aandenken wel leuk zou zijn.
Fantastisch gegeten. Tonijn was erg lekker en ook de vismix van mijn moeder viel zeer in de smaak. Een grote aanrader voor als je een goed visrestaurant zoekt!
Heerlijk gegeten maar de bediening aan onze tafel was zeer matig. Ontzettend jammer want de bediening maakt de beleving compleet. Wij zijn blij met eerdere ontzettend goede ervaringen anders waren we nooit meer teruggekomen! Ik hoop dat dit snel zal verbeteren! Overigens heeft een deel van de bediening de gemaakte fouten goed opgelost voor ons!
Wij hebben bij deze echte Katwijkse familie nu al drie keer uitstekend bereide en betaalbare visgerechten gegeten en komen hier zeker in de toekomst weer eens lekker smikkelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid