facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schuitemaker

Schuitemaker

Info

Schuitemaker ontwikkelt, produceert en verkoopt al bijna 100 jaar professionele landbouwmachines op het gebied van voederwinning, voeren en bemesten. Daarnaast biedt Schuitemaker een totaalpakket aan winterdienst oplossingen voor de Nederlandse markt.

Geschiedenis

Schuitemaker heeft door jarenlange ervaring, gecombineerd met een ijzersterk imago inmiddels een vooraanstaande positie op zowel de agrarische markt als op de overheidsmarkt verworven. Voor beide sectoren geldt, dat Schuitemaker haar positie door de jaren heen heeft weten te behouden door goed te luisteren naar de wensen van de klanten, toekomstige behoeftes vroegtijdig te signaleren en de technologische ontwikkelingen nauwgezet te volgen. Schuitemaker Machines is in 1918 ontstaan.

Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt al ruim 90 jaar professionele landbouwwerktuigen op het gebied van voederwinning, voeren en bemesten. De kracht van alle Schuitemaker producten is met name de eenvoud en het gemak voor de gebruiker. Daarbij zijn service, veiligheid en duurzaamheid belangrijke uitgangspunten. De Schuitemaker machines worden verkocht over de gehele wereld. Schuitemaker Industrial richt zich met name op een totaalpakket aan winterdienstoplossingen voor de Nederlandse markt, van zoutstrooiers tot sneeuwploegen en van opslagloodsen tot strooimanagementsystemen. Beide bedrijven kunnen bovendien altijd vertrouwen op een ervaren en deskundig aftersales team.

Label

De Officiele Schuitemaker Facebook pagina

Producten

Landbouwmachines
- Voederwinning
- Voeren
- Bemesten
- Transport

Winterdienst oplossingen
- Zoutstrooiers
- Zoutlogistiek
- Sneeuwploegen, sneeuwbezems

Adres: Morsweg 18, 7461 AG Rijssen
Telefoonnummer: +31 548 514125
ln.rekametiuhcs-rs@selas
Stad: Rijssen
Route: Morsweg 18
Postcode: 7461 AG



op zoek naar gerelateerd: schuitemaker rijssen ontslagen, schuitemaker logo, schuitemaker vis, schuitemaker fysio, schuitemaker katwijk, schuitemaker vacatures, schuitemaker restaurant, schuitemaker katwijk aan zee
Recensies
Professioneel en net bedrijf met mooie producten!
Top bedrijf internationaal opererend. Zeer menselijk bestuur.!!!
Ik werk hier al 35 jaar .
Mooi bedrijf, vriendelijke mensen, hoop kennis in hun vakgebied
Een goed bedrijf die puur gericht is op kwaliteit en verkoop van zijn producten
Fantastische service van Cor.Meteen geholpen en goed advies.
Het juiste adres voor landbouw werktuigen en zoutstrooiers
Mooi en actief bedrijf
Zijn er aan voorbijgelopen...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid