facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schuimrubber

Schuimrubber

Info

Zoekt u Schuimrubber vulling op maat voor uw meubelen, kussens of matras? Of wilt u complete stoffering of stoffen? Bekijk dan eens onze pagina!

Geschiedenis

De webwinkel voor het op maat bestellen van schuimrubbe voor zitkussens, rugkussens, matrassen, (geluids)isolatie, koffers, flightcases, wandbekleding, hoofdborden en nog veel meer.

Ruim assortiment Polyether, Koudschuim, Pantera, Traagschuim! Allemaal makkelijk online op maat bestellen en betalen met Ideal, Paypal of achteraf.

http://www.schuimrubber.nl



"Meubelstoffeerderij ten Caat is een allround bedrijf voor de stoffering van meubilair, kussens, matrassen voor in huis, caravan, camper of boot.Daarnaast kunt u terecht voor alle outdoor producten op maat en hebben we een showroom met veel voorraad aan meubelstoffen, kunstleer, leder en outdoorstoffen.Ook zijn we specialist op het gebied van schuimrubber op maat voor het vervangen van oude vullingen van zitkussens, rugkussens en matrassen op maat.Interesse in onze diensten? Maak dan een afspraak en we denken graag mee met uw project!"
Adres: Het Haagje 156, 7906 AE Hoogeveen
Telefoonnummer: 0858770659
Stad: Hoogeveen
Route: Het Haagje 156
Postcode: 7906 AE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
R.J Stofferingen R.J Stofferingen 1 km Handgemaakt op maat!
Jakob Kruithof Totaalbekleding Jakob Kruithof Totaalbekleding 2 km Vakman met juiste kennis van materialen tegen fatsoenlijk tarief!
Recensies
Omdat het bedrijf op de website vermeldt dat het 7 dagen per week tot 23:00 bereikbaar is via Social media en daarmee binnen 1-3 uur beloofd van antwoord te voorzien, heb ik via Facebook een bericht met vragen verstuurd ter interesse in een Koudschuim. Helaas heb ik na 6 dagen nog altijd geen antwoord ontvangen. Jammer, want ik had serieuze interesse in het koudschuim SG70 product. Edit: alsnog snel contact gehad.
Een tof familiebedrijf. Ik kon mijn kussenhoezen naar ze opsturen en zij stuurden ze gevuld terug. Ik hoefde me geen zorgen te maken over de exacte afmetingen van het schuimrubber en het gedoe om het schuimrubber in de kussens gepropt te krijgen. Wat een service. En ze waren ook nog eens één van de betaalbaarste winkels. Een aanrader.
Mooi bedrijf met veel mogelijkheden en klantvriendelijkheid en meedenken voor een oplossing ‍ Luc Z
Geweldig wat dit familiebedrijf presteert onder leiding van Patriarch Bertus ten Caat . Een aanrader voor je matras en stofferen van meubels .
Eind 2020 een bestelling geplaatst. Omdat de geleverde maten fout waren herhaaldelijk contact gezocht via telefoon en mail. In begin door omstandigheden geen inhoudelijke reactie via de mail of telefoon ontvangen. Uiteindelijk is het probleem met de order naar volle tevredenheid opgelost.
Vandaag mijn nieuwe kussens voor mijn boot opgehaald. Super blij mee!
Heel fijn geholpen; er werd ruim de tijd genomen ook al ging het om een kleine opdracht. Heel veel keuze in stoffen. En ook heel prettig; de kussens waren snel klaar. Zeker een aanrader.
Vlot geholpen. 10 minuten later al de bevestiging in de mail
Mijn ervaring zijn helaas negatief. Na de bestelling heb ik een automatisch antwoord ontvangen, echter geen producten. Na reclamatie 10 dagen later, kwam het excuus dat de producten niet op voorraad waren. Gelukkig "toevallig" twee dagen later afgeleverd. Vervolgens 3 mailtjes / reclamaties gestuurd voor een factuur, echter deze tot op de dag van vandaag niet gekregen. Ik heb geen ervaring met hun werkzaamheden, maar als webwinkel een dikke onvoldoende.
Nieuwe vullingen voor onze camper kussens laten maken. De prijs viel ons mee. Na 3 dagen klaar. We zijn zeer tevreden en komen daar voor andere kussens/matrassen vast nog wel weer terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid