facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schuiling Wonen & Slapen

Schuiling Wonen & Slapen

Info

[email protected]
tel 0594-502509

[email protected]
050-5032195

Geschiedenis

Meubelwinkel

Adres: De Dorpsvenne 2, 9801 DA Zuidhorn
Telefoonnummer: 0594641371 0594502509 0505032195
Stad: Zuidhorn
Route: De Dorpsvenne 2
Postcode: 9801 DA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JMDinspireert JMDinspireert 272 meter een blog van JMDinterieurarchitectuur over interieur, design ,lifestyle, architectuur...
Recensies
Door rugproblemen was het lastig een goede matras te vinden. We zijn bij Schuiling in Leek uitstekend geholpen en geslaagd. Een flexibel en professioneel bedrijf met een TOP-service.
Ik had al geen goed gevoel bij deze protzers. Maar toch een kans gegeven. Onderdeel besteld. Gevraagd of ze het er op konden zetten, moeilijk moeilijk, geen tijd, druk, bla bla bla. Toch daar gelaten. Ik kreeg de indruk dat service niet is, waarin ze uitblinken willen. Wat mij betreft was het ver buiten proportie wat ik heb moeten betalen. Meteen laatste x geweest. Van schuiling komt huiling.
Wij slapen door goed advies van Schuiling wonen en slapen weer heerlijk op onze Auping Essential. Absloluut aanrader, goed en duidelijk advies zodat je bewust de goede keuze maakt, wij slapen weer lekker!
Goede kwaliteit, top service, flexibel, professioneel en goed personeel.
Goede adviezen en kwaliteitsproducten. Bedankt voor jullie hulp.
Lekkert goede bedden
Fenomenale service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid