facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schüco Nederland

Schüco Nederland

Info

Schüco levert systemen voor aluminium en kunststof ramen, deuren en vliesgevels.

Geschiedenis

Wij zijn trots dat we in 2014 vieren dat we al 60 jaar Schüco producten in Nederland leveren. Op basis van de kennis die we in deze jaren internationaal opgebouwd hebben, weten wij dat ons streven naar precisie en perfectie bij het ontwikkelen en produceren van onze totaalconcepten, leidt tot een duurzaam product met de door ons geroemde garantievoorwaarden.

Innovatie zit in ons bloed. Ons streven is om u altijd de beste oplossingen te bieden. Onze vooruitstrevende en uitgebreid productenprogramma leidt tot een verbreding van design mogelijkheden (Parametric), efficiënte bouwoplossingen voor aannemers en productie efficiëntie voor gevelbouwers.

Ons partnerschap met architecten, aannemers en gevelbouwers is gefocust op het succes van alle partijen. Hiervoor bieden wij tailor made concepten aan voor aannemers, services en inspiratie voor architecten en efficiënte werkplaats concepten voor gevelbouwers. Om efficiëntie in de bouwketen te realiseren willen wij in vroeg stadium in de bouwketen betrokken zijn bij projecten. Door het meedenken in een vroeg stadium realiseer je de optimale oplossing. Dit leidt tot een verbetering van de projectduur, reductie van projectkosten en faalkosten.

We vinden het belangrijk dat onze oplossingen duurzaam zijn. Onze producten zijn door en door getest door ons eigen geaccrediteerde testcentrum. Onze producten worden op vele aspecten getest (duurzaamheid, brandveiligheid, inbraakveiligheid, explosieveiligheid) waardoor we de continuïteit van onze uitmuntende kwaliteit op onze bestaande en nieuwe concepten waarborgen.

Adres: Clarissenhof 3A, 4133 AB Vianen
Telefoonnummer: 088-20 333 00
Stad: Vianen
Route: Clarissenhof 3A
Postcode: 4133 AB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Schüco Dealers Nederland, Schüco kozijnen profielen, Schüco voordeur, Schüco kozijnen leveranciers, Schüco Nederland, Schüco kunststof kozijnen, Schüco profielen, Schüco LivIng
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DullCon bv Meesters in glas DullCon bv Meesters in glas 949 meter Totaaloplossing voor (hard) glastoepassingen voor buiten en interieur. We nemen graag...
Parts Express bv Parts Express bv 1 km Waardeloze bezorgers chauffeur belt niet aan, gooit bon door de brievenbus en als je ...
Recensies
Het is nooit nodig geweest om een bezoek aan Schüco Nederland toe te passen, echter hun producten zijn wel prima toe te passen als je voor kwaliteit gaat!
Mooie website, mooie informatie schuifdeuren. Dit lijkt mij een goed en degelijk product en bedrijf.
Een mooi bedrijf met veel technische kennis om onze klanten te ondersteunen.
Mooie producten, maar slechte bediening van klanten met vragen.
Acht maanden geleden Schuco kozijnen laten plaatsen. Eén ervan vertoont een ernstig gebrek. Tot op heden doet Schuco niets. Zeer slecht bedrijf! Koop dit merk niet!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid