facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schroder

Schroder
"Gezellig een avondje uit en/of leren dansen? Dat kan allemaal bij Schöder in Haarlem. Wij zijn een familiebedrijf en al sinds 1925 gevestigd in het centrum van Haarlem op de Raamsingel. Een grachtenpand met veel historie waar wij beschikken over 2 danszalen groot en klein met de nieuwste apparatuur en muziek van nu. Persoonlijke aandacht staat centraal en wij maken gebruik van een flexibel lessysteem."
Adres: Raamsingel 16 , Haarlem 2012 DS, NL
Telefoonnummer: 023 531 5015
Stad: Haarlem
Route: Raamsingel 16
Postcode: 2012 DS



op zoek naar gerelateerd: Schröder Haarlem foto's, Schroder Dansschool agenda, Vrijdansen Haarlem, West Coast Swing Haarlem, Bachata Haarlem, Tapdance Haarlem, Lindy Hop lessen Haarlem, Schroder dansmuziek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Museum Haarlem Museum Haarlem 391 meter
Gax Staging Gax Staging 669 meter
Kokonoches Kokonoches 828 meter Toffe plek, prima te dansen in de nacht van vrijdag op zaterdag. Aan te raden.
Sociëteit Vereeniging Sociëteit Vereeniging 2 km Als je in Haarlem of omgeving woont en tijd hebt: word lid! Er zijn zoveel leuke acti...
Lichtfabriek Lichtfabriek 2 km Mooie locatie voor je trouwfeest. Als trouwfotograaf in Haarlem is het een heerlijke ...
Recensies
Heerlijke plek om met je partner of groep te gaan dansen. Goeie muziek. Altijd een hartelijk welkom.
Stijldansen/ballroom bij Schröder is een echte aanrader! Voor jong en oud. Altijd gezellig en leuke thema avonden. De meeste jongeren vinden er niks aan, maar als je het toch uitprobeert zie je hoe leuk het is en dat het niet alleen oude of klassieke muziek is.. Goeie manier om nieuwe mensen te leren kennen. Je kunt op dansles komen, vrijdansen, maar vaak is er ook de mogelijkheid om proefavonden, open dagen of cursussen te bezoeken.
Dansschool Schröder is een super verwelkomend, gezellig, laagdrempelig en zeer professioneel familiebedrijf. Wij hebben als koppel een kortdurende cursus ballroom dancing gevolgd. 5 lessen van een uur, gegeven door Jeroen. Het was elke keer weer dikke pret. In de lange cursus beginners, gevorderd of verder gevorderd wordt er meer aandacht aan techniek besteed. Wij hebben met deze 5 lessen 3 dansen geleerd waarmee we direct uit de voeten kunnen en lekker samen kunnen dansen. We kunnen het iedereen aanraden om een proefles of cursus te boeken bij Schröder. Je hoeft echt geen danstalent te zijn, maar als je dat wel bent, net zo welkom. In beide gevallen ben je in goede handen.
Een perfecte plaats om niet alleen met heel veel plezier te leren dansen, maar ook voor een heerlijk gezellig avondje uit. Ieder seizoen zijn er weer nieuwe variaties, dus ook als je al jaren danst blijft er voldoende uitdaging.
Met veel plezier volgen wij de beginnerscursus bij Schröder. Ontspannen manier van lesgeven, een heel fijne sfeer en echt een avondje uit. Een aanrader!
Schröder in Haarlem is echt een avondje uit. Prachtig pand met discoachtige danszaal. Zeer vriendelijke mensen. Je wordt echt gezien. Danslessen zijn superleuk. Had het niet verwacht maar na een "moetje" op dansles nu elke keer echt zin om te gaan. Een aanrader!
Hier vroeger aan stijldansen gedaan. Hele leuke locatie! Altijd met plezier gedanst. Zeker een aanrader. Ik hoop dat ik ooit een keer terug kan komen als oud lid.
Na vele jaren geleden dansles te hebben gehad bij Schröder, dit seizoen weer begonnen met de beginnerscursus o.dat er een paar nieuwe dansen bij zijn. Het is superleuk en er zijn veel meer stellen die jaren geleden hebben gedanst en het weer hebben opgevat. Gezellige danszaal, leuke aankleding. Goede lessen en veel extra vrijdags gelegenheden. Een aanrader voor een ieder die samen weer iets wil gaan doen. En.......als je eenmaal weer bent begonnen wil je niet meer stoppen.
Heerlijk. Ooit in onze jeugd danslessen genoten. Nu de kinderen wat ouder zijn pakken we het weer op. Elke week genieten we weer van de enthousiast gegeven lessen. In de pauze een lekker drankje en na de lessen aan de bar fijn na kletsen over het geleerde. Aanrader!
Afgelopen 3 maanden heb ik één keer per week dansles gevolgd hier met mijn vriend. Beiden niet echt danservaring, maar we worden er soepeltjes doorheen geleid! Leuke, vlotte afwisseling tussen de dansen maar toch voldoende tijd krijgen om alles rustig onder de knie te krijgen. De sfeer is erg gezellig, er wordt altijd een feestje van gemaakt! Heel blij <3
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid