facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schröder Haarlem

Schröder Haarlem

Info

Bij ons is dansles samen een avondje uit. Dansen op heerlijke muziek in een sfeervolle danszaal met een goede bar voor de lekkerste drankjes. Wij werken met een flexibel lessysteem, dus heb je een les gemist? Geen probleem!

Geschiedenis

Sinds 1925 al, verzorgt dansschool – danscentrum Schröder danscursussen. Tegenwoordig verzorgt de vierde – 4e ! – generatie Schröder niet alleen danslessen maar ook dans(feest)avonden.

Gezellig een avondje uit en/of leren dansen? Dat kan allemaal bij Schöder in Haarlem. Wij zijn al sinds jaar en dag gevestigd in het centrum van Haarlem op de Raamsingel. Een grachtenpand met veel historie, maar op deze locatie beschikken wij over 2 moderne danszalen (groot en klein) met de nieuwste apparatuur en muziek van nu.

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van stijldanslessen van zowel de Latin als de Ballroom dansen, hiervoor kunt u 7 avonden in de week bij ons terecht. Door ons unieke flexibele lessysteem en persoonlijke aandacht is er altijd tijd om te dansen!

Mocht u opzoek zijn naar een locatie voor een feest / bruiloft dan behoort dit ook tot één van de mogelijkheden die Schröder te bieden heeft.

Laat u verrassen en stap eens binnen in de danswereld van nu.

Wij hopen je snel te mogen begroeten in ons dans- en partycentrum!

Het Schröder-team.

Adres: Raamsingel 16, 2012 DS Haarlem
Telefoonnummer: +31 23 5315015
Stad: Haarlem
Route: Raamsingel 16
Postcode: 2012 DS



op zoek naar gerelateerd: Prive dansles Haarlem, Dans Haarlem, Kinderdans Haarlem, Dansen volwassenen Haarlem, Rock en Roll dansles Haarlem, Ballet Haarlem, Dansles proefles, Dansschool Griek Haarlem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SalsaMotion, salsa dansen in Haarlem en Zandvoort SalsaMotion, salsa dansen in Haarlem en Zand... 270 meter zeer onbehoorlijke service!
Danshuis Haarlem Danshuis Haarlem 270 meter Prima dansschool voor kleine kinderen. Ze zijn geduldig en pakken het op een speelse ...
MAS&CO. MAS&CO. 1 km MAS&CO. heeft oog voor het individu, inspireert en daagt uit! Je krijgt de ruimte om ...
Soul Dance Soul Dance 1 km Soul Dance is dansen vanuit binnenuit. bewustwording, creatieve expressie en authenti...
ORO Vereniging voor Werelddans ORO Vereniging voor Werelddans 2 km ORO, verenging voor werelddans. Haarlem
Dance & Ballet Center Haarlem Dance & Ballet Center Haarlem 2 km Dance & Ballet Center is een gezellige balletschool in Haarlem. Het is de plek voor i...
Elisa Jo Studio's Elisa Jo Studio's 2 km Geweldig plekje om te sporten en te spelen !
Beatz4you Beatz4you 2 km Het idee van Beatz4you is ontstaan in 2019. Beatz4you staat voor leuke workouts op mu...
DSG Haarlem DSG Haarlem 4 km DSG is mijn tweede familie! Ik dans hier al vanaf dat ik 6 was en geef nu ook al een ...
Recensies
Fantastische dansschool, altijd veel plezier.
Vandaag een priveles gevolgd. Super begeleiding en was onwijs leuk!
Super fijne plek, goede sfeer. Wanneer je een dans niet zo snel onder de knie hebt, is Wim of Jacqueline er om te kijken waar het misgaat en geven ze de instructies waardoor die gekke rechtse draai uiteindelijk toch lukt. Heerlijk wekelijks avondje uit!
Na jaren de knoop doorgehakt, bij schröder uitgekomen en de juiste keuze gemaakt. Echt een geweldige dansschool. Lessen en vrij dansen altijd mooi verzorgd. We hebben veel plezier door de sfeer en enthousiasme van de familie. Als je binnenkomt voel je je thuis.
Leuke gezellige dans school, goede en duidelijke lessen en dito uitleg! zelfs voor mij.... :-
Gezellig en mooi aangekleed, actuele muziek.
Het is een leuke dansschool met een fijne sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid