facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schrier Sfeer En Designhaarden

Schrier Sfeer En Designhaarden

Info

kachel- en haarden installatiebedrijf in Meer en Duin te Lisse. Wij zijn gespecialiseerd in het sfeervuur in en om het huis. Van strak modern tot warm klassiek.

Adres: Meer en Duin 24 i, 2163 HA Lisse
Telefoonnummer: 0713019320
Stad: Lisse
Route: Meer en Duin 24 i
Postcode: 2163 HA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WMP Tech WMP Tech 2 km Airco installatie Loodgieters werk Verwarming installatie Mechanische ven...
Lobbezoo BV Lobbezoo BV 2 km Een beetje langzaam met rekening sturen. Top bedrijf en denkt mee.
Pro-Airco Pro-Airco 3 km Deze afgelopen weken heeft Pro-Airco bij ons thuis vier airco’s gemonteerd. Daarnaast...
Recensies
Deze mensen weten waar ze het over hebben. Na 6 jaar nog steeds geen onvolkomenheden gevonden in hun verhaal. Ik hoorde dat er 1 familielid lid is van de brandweer. Dat geloof ik meteen en wat een goede investering van dit brandweerkorps. Hiermee haalt de brandweer een hoop expertise in huis
Een openhaard van Schrier trekt als een lier
Super service! Was een kleine storing in de haard. Bedrijf gebeld, binnen 10 minuten stonden ze voor de deur en hebben ze het opgelost.
Superaardige kerels die niet alleen samen rockmuziek kunnen maken, maar ook nog eens alles weten van haarden. Ze zijn enorm servicegericht. Komen meteen om iets op te lossen als het nodig is. Gewoon inschakelen als je echt mensen zoekt met verstand van zaken.
Wij kunnen heerlijk genieten van onze fijne gashaard. Bedankt!
Professioneel bedrijf waarbij je vindt wat je zoekt op het gebied van Maatwerk, Haarden, Kachels, Speksteenkachels, Primo grills and smokers, Kamado, tuinkachels en Tulikivi.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid