facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schrale Makelaars & Rentmeesters

Schrale Makelaars & Rentmeesters

Info

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van ons nieuwste aanbod en vindt u nieuws over de woningmarkt.

Geschiedenis

Sinds 1975

Schrale Makelaars & Rentmeesters o.g. is als makelaarskantoor actief sinds 1975 en werd te Heeg opgericht onder de naam H.D. Schrale Makelaar en Taxateur o.g.

Oorspronkelijk gericht op de agrarische sector, tegenwoordig zijn wij gespecialiseerd in de disciplines woning-, bedrijfs- en agrarische makelaardij. Daarnaast hebben wij veel kennis in huis ten behoeve van taxaties voor uiteenlopende doeleinden. Tenslotte beheren wij als rentmeesterskantoor onroerende zaken voor stichtingen, kerken en particulieren.

Vanuit het kantoor in Heeg wordt in geheel Friesland geopereerd, maar ook daarbuiten. Schrale Makelaars & Rentmeesters is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en van de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters. Daarnaast zijn wij gecertificeerde taxateurs.

Adres: De Skatting 69, 8621 BV Heeg
Telefoonnummer: 0515-442254
Stad: Heeg
Route: De Skatting 69
Postcode: 8621 BV


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Varend woonschip 'De Buorren' Varend woonschip 'De Buorren' 318 meter Originele Friese Tjalk op unieke plek, met vaste overdraagbare ligplaats. Aan doorgaa...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid