facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schouwburg Venray

Info

Schouwburg Venray is gelegen in het centrum van Venray (Noord-Limburg), een begrip als het gaat om cultuur in de regio Peel & Maas.

Geschiedenis

Schouwburg Venray is gelegen in het centrum van Venray (Noord-Limburg), een begrip als het gaat om cultuur in de regio Peel & Maas. Jaarlijks vinden er ruim 130 professionele voorstellingen plaats (toneel, musical, show, concert, cabaret, dans). Daarnaast wordt ruimte geboden aan cultureel maatschappelijke activiteiten, verhuringen en overige zakelijke bijeenkomsten.

Label

<>

Producten

Professionele voorstellingen op het gebied van toneel, musical, show, concert, cabaret en dans. Tevens vinden er cultureel maatschappelijke activiteiten, verhuringen en overige zakelijke bijeenkomsten plaats.



"In Schouwburg Venray maak je bijzondere herinneringen bij meer dan 130 professionele voorstellingen in alle genres, talent uit de regio en op jouw zakelijke evenement in dit gezellige theater!"
Adres: Schouwburgplein 1, 5801 BV Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 0478-530999
ln.yarnevgrubwuohcs@ofni
Stad: Venray
Route: Schouwburgplein 1
Postcode: 5801 BV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 11:00 - 15:30


op zoek naar gerelateerd: schouwburg venray programma 2018, schouwburg venray openingstijden, schouwburg venray parkeren, schouwburg venray plattegrond, schouwburg venray programma 2017-2018, schouwburg venray eten, actiecode schouwburg venray, schouwburg venray restaurant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Artiest eten & drinken De Artiest eten & drinken 0 meter We zaten op terras en hebben we mocktails cocktail zonder alcohol besteld 10 min late...
Recensies
Terwijl we zitten te wachten en de Kids het podium verkennen in de schouwburg. Nuttigen we een lekker drankje.
Leuk plein met een door mijzelf gebouwde fontein dat geeft het extra elan. Voor de kinderen op een mooie dag ideaal om ff af te koelen. Diverse eet en drink gelegenheden om gezellig te vertoeven.
Goed geregeld bij de Schouwburg. Het is krap maar als je eenmaal staat dan loopt alles heel soepel.
Concert Elvis Dwight Icenhower geweldig
Theater heeft een wat vreemde indeling. Ligging van de toiletten en de garderobe maken dat iedereen die binnenkomt van buiten of binnen wil in de theaterzaal tegen elkaar inwringt. Personeel en vrijwilligers zijn superaardig en behulpzaam.
Zo'n schouwburg wil ik ook in Nijmegen. Hier heb je gezellige ruimtes voor in de pauze of voor de borrel erna. Je kunt er lekker eten. En de Bol-zaal was vlgs mij de kleinste, maar desondanks indrukwekkend. Toplocatie!
Mooie entree en cafe. Ik vind het wel jammer dat het podium zo hoog is. Mag wat mij betreft wel een halve meter lager.
We lunchen heel vaak hier, het is heerlijk klaargemaakt, keuze genoeg. 12 uurtje heerlijk en goede prijs
Mooi ruim gebouw, Nette toiletten grote foyer, consumptiemunten redelijk geprijsd, tijdens pauze toch dringen aan de bar terwijl van drankjestafel met twee personeelsleden nauwelijks gebruik wordt gemaakt. Meer in het zicht/ de loop lijkt mij een betere plaats. Leuk eenmans jazzbandje tijdens de pauze en na afloop, een verademing t.o.v. ingeblikte muziek uit de speakers. Goed geluid in de zaal, goede stoelen ietwat klein zitvlak en weinig beenruimte ik ben 1,91 m. Toch prettige avond gehad was ook een onderhoudend nieuwjaarsconcert.
1e keer bezocht. Gezellige schouwburg. Leuk personeel, goeie service. Geweldige band! Topavond!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid