facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schouwburg Middelburg

Schouwburg Middelburg

Info

De Schouwburg brengt jaarlijks een breed scala aan voorstellingen. Daarnaast verzorgt zij evenementen voor bedrijven en particulieren.

Geschiedenis

De Schouwburg brengt jaarlijks een breed scala aan voorstellingen. Daarnaast verzorgt zij evenementen voor bedrijven en particulieren.

Adres: Molenwater 99, 4331SG Middelburg
Telefoonnummer: 0118659666
Stad: Middelburg
Route: Molenwater 99
Postcode: 4331SG


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 15:00
Dinsdag: 10:00 - 15:00
Woensdag: 10:00 - 15:00
Donderdag: 10:00 - 15:00
Vrijdag: 10:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: schouwburg middelburg verbouwing, stadsschouwburg middelburg plattegrond, schouwburg middelburg programma, schouwburg middelburg vacatures, nieuwe schouwburg middelburg, theater zeeland agenda, schouwburg middelburg kaartverkoop, schouwburg vlissingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Theaterproductiehuis Zeelandia Theaterproductiehuis Zeelandia 2 km Leuke ervaring. ...mooi gebouw....intieme sfeer!
Zeeland Nazomerfestival Zeeland Nazomerfestival 3 km Leuke ervaring. ...mooi gebouw....intieme sfeer!
Recensies
Wij hadden een reünie van de rijkspolitie. Het werd gehouden in het restaurant. Uiteraard is een reünie fantastisch. Ik zeg altijd dat als je uitgenodigd wordt voor een reünie dan word je oud! Maar goed het gaat over de locatie. Er was een lopend buffet. Keuze, vlees, vis, soep vegetarische gerechten. Kortom een tal van keuze. Kwaliteit was goed. Gezellige zaal. Echt een aanrader voor een feest te geven.
Ouderwets moet je consumptiebonnen kopen?? Elk drankje kost minimaal €3 dus ook glaasje cola of koffie en na afloop van show kan je geen bonnen meer kopen. Service van personeel is er niet. De touwen met poortjes vanuit de foyer naar trap naar boven voor balkonplaatsen werden zelfs om 9min voor aanvang NIET weggehaald, dus dat deden bezoekers zelf maar. Je wordt niet opgevangen qua plaats aanwijzing waardoor tientallen mensen heen en weer en verkeerd liepen. Op t moment bleek dat er plaatsen dubbel geboekt was, komt er personeel zonder oplossend vermogen en empathie..waardeloos.
Prachtige voorstelling. Mooie zaal, goed zicht en dito geluid, gastvrij drankje na de voorstelling. Mooie bar en ontvangstruimte waar de grote vensters een aantrekkelijk uitzicht bieden op de verlichte Koepoort. Zag dat er aanstaand jaar veel leuke voorstellingen voor jong en oud op het programma staan, leuk!
Was er nog nooit geweest, wat ontzettend leuk.
Koefnoen Ik vond het tegenvallen, de sketches op tv waren veel leuker dit is meer cabaret.
Fijn kleinschalige theaterzaal met goede zitplaatsen. Mooie foyer, gezellige bar, vriendelijk personeel.
Zeer mooie locatie. Sfeervolle foyer en mooie overzichtelijk zaal. Drankjes in de pauze zeer vlot.
Goede schouwburg, gezellige ruime foyer met mooie rode accenten op vloer, trappen en plafonds. Iets te warm in de zaal terwijl er wel airco was. Groot podium, groot scherm. Prachtig! De bar was goed gevuld, redelijk vlotte bediening. Volgens mij werkte de ringleiding voor slechthorenden niet.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed toegankelijk met rolstoel, voldoende gehandicaptenparkeerplaatsen voor de deur. Partner had zitplek naast rolstoel plaats.
Erg dure consumpties. Via consumptiebonnen; 3 euro voor kopje koffie of een wijnglasje gevuld met water.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid