facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schouwburg Lochem

Schouwburg Lochem

Info

Schouwburg Lochem is meer dan een theater!
Naast theatervoorstellingen kunt u in Schouwburg Lochem ook terecht voor film, Stads Lounge en evenementen.

Adres: Oosterwal 22, 7241 AR Lochem (gemeente)
Telefoonnummer: 0573 25 00 51
ln.mehcolgrubwuohcs@ofni
Stad: Lochem
Route: Oosterwal 22
Postcode: 7241 AR



op zoek naar gerelateerd: schouwburg lochem programma 2018, schouwburg lochem programma 2017, schouwburg lochem parkeren, programma schouwburg lochem, schouwburg lochem keidagen, schouwburg lochem plattegrond, schouwburg lochem inloggen, schouwburg lochem openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jansstheater het kleinste cabarettheater van Nederland Jansstheater het kleinste cabarettheater van... 248 meter Ik vi t het heel lduk om te doen je wort jr zelf dat vint ik vijn
Openluchttheater Lochem Openluchttheater Lochem 964 meter Wat een leuk theater, vriendelijk personeel, alle voorzieningen aanwezig. Eventueel h...
Zonnerock Nazomerfestival Zonnerock Nazomerfestival 3 km Zonnerock is een nazomerfestival in Klein Dochteren (Lochem).
Recensies
Chaotisch georganiseerd ...bij de overgang naar het 2de optreden van Daniel Arends. 1e show moest je betalen voor je consumptie vooraf, komt 2de lichting binnen welke gebruik maakte van de gratis consumptie 1 per show en daarna nogmaals. Show was overigens zeer matig helaas.
Mooie schouwburg met zoals je zou verwachten rode stoelen. Voor een heel lange zit zou je eigenlijk wat meer beenruimte moeten hebben, maar voor een keertje is het te doen.
Een gezellige avond gehad in de mooie Schouwburg van Lochem. De Tukkerware party bijgewoond. Enorm gelachen. Daarna even een lekker drankje gedronken in de gezellige foyer. Top bediening.
Gezellig theater niet te massaal Aardig personeel Goede stoelen Leuke sfeer Drankje na voorstelling Echte aanrader
Een mooie schouwburg in het centrum van Lochem. De entree is voorzien van een mooi gekleurde gevel en de ontvangst was zeer vriendelijk. Het is mogelijk om zelf je kaartje te scannen, en anders wordt dit gedaan door een medewerker van de schouwburg. Bij de ticketprijs zit meestal 1 drankje tijdens de pauze of na de voorstelling. Niet alle voorstellingen hebben een pauze. Waar je bij menig theater nog al eens lang staat te wachten op je drankje, viel het me op dat het hier vrij vlot verliep, ondanks de uitverkochte zaal. Geluid in de zaal was goed verstaanbaar, stoelen zitten lekker en de zaal stond er keurig bij.
Knus en gezellige schouwburg met goede horecamedewerkers.
Leuke schouwburg.... Gemoedelijk en gezellig!!
De schouwburg is verbouwd maar als je vrij hoog zit is dat wat angstig.Je kan geen kant op.Alleen nooduitgang. Waar moet je heen bij een calamiteit. Er waren mensen die slecht de trap op konden,trekkend aan de leuning. Ook na afloop,het duurde lang eer we er uit konden om verzeild te raken in een kluwen mensen.Volle bak.Met corona maatregelen niet echt prettig. Maar,de voorstelling was FANTASTISCH! 2 POWER VROUWEN.
Een zo goed toegeruste schouwburg had ik in Lochem niet verwacht. Grote zaal. Lekkere stoelen. Goede voorstellingen op het programma. Royale foyer. Vriendelijke vrijwilligers. Parkeren tevoren goed uitzoeken.
Super gave show gezien van Bökkers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid