facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schouwburg De Lawei

Schouwburg De Lawei

Info

Het culturele hart van Drachten en omstreken! Theater, dans, muziek, kunst, film, cultuureducatie, eten&drinken, locatie voor evenementen: altijd applaus!

Geschiedenis

Openingstijden kaartverkoop en receptie:

Di t/m Vr 10.00 – 17.00
Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

Is er ’s avonds een voorstelling, dan blijft de kaartverkoop open tot aanvang van de voorstelling. Op zon-, maan- en feestdagen zijn we vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Adres: Laweiplein 1, 9203 KL Drachten
Telefoonnummer: 0512-335000
ln.iewal@ofni
Stad: Drachten
Route: Laweiplein 1
Postcode: 9203 KL


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 12:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: de lawei grote zaal, lawei drachten programma 2017, de lawei drachten parkeren, de lawei kaarten bestellen, lawei programma 2018, lawei drachten vacatures, lawei drachten programma 2018, theater friesland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Liva Vae Liva Vae 2 km Liva Vae is een studio in Drachten waar je terecht kan voor alles op het gebied van z...
Recensies
Deze beoordeling is meer voor de gemeente Drachten . Als jullie de plannen voor een schouwburg goed keuren ga dan niet uit van een gemiddeld gezin de doorsnee bezoekers zijn ouderen die uit de kleine kinderen zijn en zich kapot gewerkt hebben. Met rug klachten , moeilijk kunnen lopen enz. Als je dan 2 invalide parkeerplaatsen aan de achterkant situeert is het wel 20m naar het gebouw , maar 150m naar de zaal ! En laat de lift dan niet halverwege gaan maar t/m het balkon in iedere zaal. En zet bij de Roel Oostrazaal wat meer stoelen neer 7 stuks is echt te weinig voor een volle zaal met hoofdzakelijk ouderen Het is zo groot en ambitieus geworden dat het bijna zijn doel voorbij schiet. Nog een laatste beoordeling over het personeel. Wat een hulpvaardige mensen ik heb er vele gehad voordat ik mijn doel bereikten
We vonden het geweldig erg genoten zuper top Waar we zijn ge weest niets mis mee . Maar miste wel een puntje van kontrole Bij binnenkomst En Om de zaal in te kunen , ze gaven ook aan geen verhogers meer te heben Maar aan de andre deur van de zelfde zaal stont nog een hele stapel gelukig hat ik dat nog ge zien en kon mijn kint tog de sjoow vijn zien op een verhoger Darom 1 ster minder voor andagt puntje maar veder was ales helemaal top daar Zeeker een aan rader veder
Gezellige schouwburg met nette faciliteiten. Genoeg parkeergelegenheid in de buurt. Voorstelling van Ricky Risolles met als gast tante Lien gezien. Een echte must voor iedere Indo. Hilarisch!
Mooie schouwburg! Naar de voorstelling 'De fee van de folgeren' geweest. Dit was super leuk! Tevens tussentijds een drankje gedronken in een hele mooie gezellige ruimte van dit gebouw!
Mooie schouwburg met breed scala aan voorstellingen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. In de pauze tussen voorstellingen in staat het drankje klaar op tafels zodat je het zelf kan pakken.
Gisteren Peter Heerschop en Viggo Waas beleefd. Prachtig en indrukwekkend. Na een heerlijk diner met aardig en vlot personeel in een lekker warme zaal genoten van de voorstelling. Voor herhaling vatbaar.
Heel mooi theater! Vanavond genoten van De fee van Folgeren! Brede zaal waardoor je alles zelfs achterin super goed kon meemaken!
Prachtig gebouw. Veel info. Geweest tijdens nieuwjaar receptie. Miste de prullenbak naast de gratis! Oliebollen. Jammer. Dus overal papier.
Schitterende voorstelling gezien met Sowetho Gospel Choir met na afloop een heerlijk Kerstbuffet.
Gezellig nieuwjaarsfeest.Leuk dat Drachten dat organiseert!Leuke muzieklekker weer es dansenlekker eten.leuk personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid