facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schooteind Hoeve

Schooteind Hoeve

Info

Unieke GIPSYWAGEN " 't Goei Lève "op de Schooteindhoeve is een heerlijke plek voor mensen die even weg willen van de(digitale) snelweg.

Geschiedenis

Gastenverblijf: Unieke authentieke woonwagen in gipsy-stijl op een boerenerf, voor als U even weg wilt van de digitale snelweg.

Adres: Schooteindseweg 24, 5756 PG Vlierden
Telefoonnummer: 0493-312922
Stad: Vlierden
Route: Schooteindseweg 24
Postcode: 5756 PG



op zoek naar gerelateerd: Woonwagen 't Goei lève
Recensies
Heerlijke tijd gehad in de gypsywagen! Mooie, rustige omgeving met zat te doen. Bovenal is de familie ontzettend gastvrij en vriendelijk. Echt een aanrader!Kamers: 5/5
Een prachtige kampeergelegenheid, waarbij de gastvrijheid en hartelijkheid alleen al de mens erg goed doen en de vrije natuur maakt het af. We hebben genoten!
Heerlijke plek om even een paar dagen weg te zijn. Hanneke is de beste gastvrouw die je kan hebben. Gastvrijheid staat niet alleen op de eerste plaats, maar ook op de tweede, derde.....
Heerlijk plekje om even weg te zijn van de snelweg vanhet leven. En bijzonder gastvrije ontvangst.
Slaapwagen "piet 3.0" Midden in de wei, tussen de mais logeren in een minimalistisch modern kunstobject gemaakt op een oude platte boerenkar is een bijzondere ervaring en een badkamer gemaakt van stro is een unicum.
Geweldig voor onze leerlingen... en wat hebben de Kids genoten en veel geleerd. Dank jullie wel
Dochter heeft Leuke activiteit gehad van jibb
Vertaald door Google We hadden de caravan op het veld gehuurd via AirBnB. Heerlijk stil en eenzaam. Zeer aardige en vriendelijke eigenaren. Origineel Wir hatten über AirBnB den Wohnwagen auf dem Feld gemietet. Herrlich ruhig und einsam. Sehr nette und freundliche Besitzer.
Vertaald door Google Geweldige en mooie plek! Origineel Amazing and beautiful place!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid