facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoonwater Vloeren

Schoonwater Vloeren

Info

Onderhoud en schuren van uw houten vloer

Geschiedenis

Leveren en leggen van houten vloeren. Restaureren, aanhelen en schuren van houtenvloeren. Leveren en leggen van PVC, Laminaat vloeren, Marmoleum vloeren, Vinyl vloeren en zachte vloerbedekking. Leveren en plaatsen gordijnen en/of Zonwering.

Adres: Hoofdstraat 157, 6901 GW Velp
Stad: Velp
Route: Hoofdstraat 157
Postcode: 6901 GW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoonwatervloeren Velp Schoonwatervloeren Velp 2 meter Vakkundig en zeer goeie service weet alles van vloeren goed advies en denkt hartstikk...
Derks Totaal Vloeren Derks Totaal Vloeren 784 meter We zijn heel blij met onze nieuwe pvc vloer gelegd door Derks Totaal Vloeren. Netjes...
Recensies
Prima offerte voor pvc vloer en super mooi gelegd! Afspraken worden nagekomen en de vloer lag er binnen een paar dagen in. Perfect schoon en netjes opgeleverd. Bedankt Berry!
Eind 2022 heb ik een eikenhouten parketvloer laten leggen door Berry, waar ik zeer tevreden over ben! Berry heeft op de 1e etage bij ons een parketvloer gelegd. Op de begane grond lag een zeer oude parketvloer met een band, en gevraagd of op de 1e etage de vloer dezelfde uitstraling kon krijgen. De gelegde vloer heeft dezelfde uitstraling als op de begane grond, de band is zeer mooi gelegd om de hoeken en bochten heen, en dat terwijl ons huis uit 1875 is, en moeilijke bochten kent. De vloer zelf is waterpas gelegd, is zeer goed afgewerkt, en nog dagelijks verwonder ik me over de perfecte manier van afwerking. Op het moment dat de vloer werd gelegd, waren wij nog niet woonachtig in het huis. Berry kreeg van ons de sleutel, en legde de vloer binnen de afgesproken tijd.
Beste familie Bosveld, wij hebben inderdaad een offerte voor uw vrouw gemaakt en hebben daar ook een akkoord op gekregen. het verhaal licht toch wat genuanceerder dan uw review vermeld. Simpel om het feit dat de afspraken over en weer zij afgezegd ivm Corona en dat er thuis gewerkt moest worden en wij dan ook niet altijd terecht konden, is het in de wachtkamer komen te staan. Wij hadden zeker nog contact met u kunnen opnemen, zoals u dat ook had kunnen doen. u vermeld dat wij veel te duurt zijn? ik ga u niet uitleggen wat een m2 9mm tradioneel parket kost, plus ondervloer,lijm,grondlak, lak en 3 keer terug komen 6uur arbeid om de reparatie te klaren, maar ik kan u zeggen dat er van €600,00 inclusief BTW er weinig over blijft om een bijdrage te doen om onze winkel te runnen. Met al meer dan 35 jaar ervaring en gemiddeld 150 tot 200 middel tot grote opdrachten per jaar, doet een review waar je niet eens de werkzaamheden hebt uitgevoerd toch wel een beetje pijn. en als wij al onze klanten zouden vragen een review te plaatsen, zal die van de familie Bosveld zeker opvallen in het kader wie hoort er niet thuis in dit rijtje. wij vinden dan ook dat iedere ondernemer mag reageren op onjuistheden en vinden Reviews dan ook een systeem die op ieder gebied tot veel vraagtekens en verwarring kan leiden en onterecht een ondernemer in welke branche dan ook in diskrediet kan brengen. Verder wenst Schoonwatervloeren een ieder fijne feestdagen, een goed uiteinde en een gezond 2023 toe. Ook de familie Bosveld!
Vorig jaar gevraagd of ze onze parketvloer wilden repareren er moest ca 1m2 bij gelegd worden. Eerst een offerte gehad die al behoorlijk prijzig was waarbij de indruk ontstond dat ze de klus liever niet hadden. Uiteindelijk akkoord gegeven maar sindsdien niets meer gehoord. Dit is inmiddels nu bijna een jaar geleden. We hebben de hoop maar opgegeven en gaan op zoek naar iemand die ons wel kan helpen. Kortom zoals ik ook al in andere recensies hier lees niet echt een bedrijf waar je afspraken mee kan maken of als die er weel zijn dan komen ze ze gewoon niet na. Voor mij heeft dit bedrijf afgedaan en zal ze ook zeker niet aanraden eigenlijk is 1 ster nog te veel.
De vloer laten doen bij hun, in het begin was het allemaal goed en contact verliep soepel. Nadat ze zijn geweest en de betaling binnen is, komen ze de afspraken niet na en wordt er ook niet de moeite genomen om even terug te bellen. Slecht slecht! Na een paar dagen krijg je al een herinnering voor betaling en zodra het geld binnen is wordt er ook niet meer naar je omgekeken. Sterke verhalen, maar die worden daadwerkelijk niet nagekomen. Meerdere malen gebeld en gemaild, maar geen gehoor. Voor de klanten, strak houden en niet betalen voordat ze alles daadwerkelijk hebben uitgevoerd, want na betaling mag je naar ze fluiten.
Eerlijk en helder advies. Probleem oplossend
Vakkundig en zeer goeie service weet alles van vloeren goed advies en denkt hartstikke goed mee
Zeer prettige eigenaar met verstand van zaken. Neemt alle tijd en moeite om alles uit te leggen.
Uitstekende service, Uitgebreid assortiment. Makkelijk te bereiken, goede parkeergelegenheid.
Erg fijne, vakkundige service! Zeker aan te bevelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid