facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoonoord

Schoonoord
Adres: Kievitslaan 8 , Rotterdam 3016 CG, NL
Telefoonnummer: 010 440 8555
Stad: Rotterdam
Route: Kievitslaan 8
Postcode: 3016 CG


Openingstijden

Maandag: 08:00-16:30
Dinsdag: 08:00-16:30
Woensdag: 08:00-16:30
Donderdag: 08:00-16:30
Vrijdag: 08:00-16:30


op zoek naar gerelateerd: schoonoord camping, schoonoord kaart, schoonoord gemeente, schoonoord ellert en brammert, schoonoord winkels, schoonoord rotterdam, schoonoord restaurant, schoonoord drenthe winkels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Museumpark Museumpark 487 meter
Veerhaven Veerhaven 543 meter Wat een mooi plekje! Knus en goed verzorgd. - wel last van dijning Watertaxi beschikb...
Erasmusbrug Erasmusbrug 791 meter
Walk of Fame Star Boulevard Walk of Fame Star Boulevard 939 meter Leuk om te zien. Jammer dat het niet de wel bekende "sterren" zijn
Frankborrel Frankborrel 1 km Gaaf en goed georganiseerd feest! Er mag wel vooraf aangegeven worden dat je voor het...
Belvédère Verhalenhuis Rotterdam Belvédère Verhalenhuis Rotterdam 1 km Gezellig buurthuis waar museum nacht werd gehouden. Mooie verhalen, mooie fijne huise...
Toren op Zuid Toren op Zuid 1 km Kpn pand... mooi
SS Rotterdam SS Rotterdam 1 km De kamers mogen wel eens goed onderhouden worden. Onze eerste kamer had een stinkende...
Splashtours Splashtours 1 km Een ontzettend leuk maar vooral origineel uitstapje met Kapitein Wim aan het stuur en...
De Verwoeste Stad De Verwoeste Stad 1 km Hier sta ik even stil bij de verwoesting en het daarna opnieuw tot leven komen van he...
Wijkpark Het Oude Westen Wijkpark Het Oude Westen 1 km Mooi park. Zeker als Bierfestival HOP georganiseerd is!
Recensies
Prachtig stukje natuur verscholen naast het grote park. Een oase van rust waar je heerlijk op 1 van de bankjes 1 wordt met de natuur.
Per toeval reed ik er langs een prachtig stukje natuur. Je kan er uren zitten genieten maar in een halfuurtje heb je alle weggetjes gehad.
Echt een aanrader. Mooie oude platanen. Het parkje is niet groot, was de achtertuin van een rijke reder. Nu in het oude rederspand advocatenbureau Schaap. Was ooit een redelijke advocaat, maar nu een zeer dure. Let op wat u afspreekt. Zo gedachte gratis eerste afspraak staat wel op je rekening. Verder het park is stil, je waant je niet in de stad, zo met Dijkzigt op de achtergrond. Veel mooie paadjes, bruggetjes en vijvers met kooi karpers. Prachtig onderhouden met verrassend hoeken.
Deze tuin is goed onderhouden. Niet alleen een schoon oord met ook zeker een rust oord. Ondanks het geluid van de drukke autoweg voelt het alsof je eventjes weg bent.
Prachtige park en dat in het midden van Rotterdam. Er heerst hier toch een serene rust en park wordt goed onderhouden. Het is zeker de moeite waard!
Historische Tuin Schoonoord in Rotterdam is gratis te bezoeken. Het is geen grote tuin maar heeft wel z’n charme. Leuk om door heen te wandelen. In elk seizoen is er wel wat bijzonders. De herfstkleuren zijn mooi om te fotograferen. Er zijn genoeg plekjes waar je even op een bankje kan zitten en te genieten van de omgeving of een boek te lezen. Heb je niks bij je er is ook een kleine ruilbibliotheek.
Was weer erg mooi en voor veel mensen zo onverwacht zo midden in de stad Rotterdam zo'n mooi en onderhouden tuin vooral de rust die het uitstraalt verwacht niemand was weer heerlijk en echt een aanrader om eens te bekijken als je toch in de buurt ben. Gewoon doen super. Na het lezen van deze review en vond het nuttig klik dan ook eens op de LIKE knop dank u.
Een van de beter bewaarde geheimen van de Rotterdamse binnenstad. Een oase aan rust en groen.. die het grote publiek gelukkig nog niet heeft ontdekt. Fantastisch mooie plek.
Laatst een keer bij de Historische Tuin Schoonoord geweest, dus in het voorjaar op het moment dat alles prachtig groen is. Het schuurt tegen het centrum van Rotterdam aan, en wat mij verbaasde was de enorme stilte die er is zodra je het park te voet betreedt! De vogels zingen en alle bloemen en planten staan te bloeien. We hadden de kinderen mee en ondanks dat er voor hen geen speel gelegenheid of wat dan ook is; ze vonden het heerlijk! Meerdere rondjes er door heen, via de steigertjes over het water uitgekeken en langs de vogel volière gelopen. Ook kwamen we een aantal zeer unieke planten tegen, echt dat je denkt; WOW! Voor de rust en even snelle wandeling is dit absoluut een aanrader om even aan de drukte te ontsnappen, we komen zeker nog een keer eens terug hier !
Heerlijk verborgen stukje groen in Rotterdam, vaak er rustig en je vergeet even dat je in de stad bent.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid