facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoonmaakservice Nagel

Schoonmaakservice Nagel

Info

Schoonmaakservice Nagel
- Korte lijnen
- Kwaliteit
- Goede service
- Flexibiliteit

Geschiedenis

Wij zijn een ervaren schoonmaak bedrijf genaamd Schoonmaakservice Nagel,wij houden ons voornamelijk bezig met het periodiek of eenmalig schoonmaken van bedrijfspanden of particuliere panden.

De projecten van onze klanten zijn voornamelijk uitgaansgelegenheden, kantoren, scholen, hotels, woningen, praktijken, traphallen, autobedrijven enzovoort.



Ook kunnen wij voor u het ramenwassen, vloeronderhoud, graffiti verwijdering of bouw schoonmaak voor u verzorgen, kortom u wensen, onze persoonlijke benadering en klantvriendelijke service staan bij ons hoog in het vaandel, al onze medewerkers hebben door de jaren heen ruime ervaring opgedaan in de schoonmaakbranche en weten van aanpakken, zij zullen alles in het werk stellen zodat u en u werknemers in een schone ruimte kunnen werken en nog belangrijker u klanten met een gerust hart kan ontvangen of voor onze particuliere klanten schoon kunnen wonen.

Adres: Van Riemsdijkgaarde 55, 3981 XH Bunnik
Telefoonnummer: 030-6572256
Stad: Bunnik
Route: Van Riemsdijkgaarde 55
Postcode: 3981 XH


Recensies
Gezellig familie bedrijf. Waar afspraken nog gewoon staan. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Vertaald door Google Topservice Origineel Top service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid