facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoonmaakgoeroe

Schoonmaakgoeroe

Info

Schoonmaakgoeroe is de schoonmaaksite en webwinkel voor iedereen die beter en vooral gemakkelijker thuis en binnen een bedrijf wil schoonmaken.

Geschiedenis

Schoonmaakgoeroe is de schoonmaaksite en webwinkel voor iedereen die beter en vooral gemakkelijker thuis en binnen een bedrijf wil schoonmaken.



"Bij Schoonmaakgoeroe hebben wij een vertaling gemaakt hoe je professionele schoonmaak thuis of binnen je bedrijf kunt toepassen.Op ons Youtube kanaal vind je allerlei handige video's die je helpen bij het schoonmaken van bijvoorbeeld je badkamer of je vloer. In onze webshop vind je een assortiment A++ kwaliteit professionele schoonmaakmiddelen en materialen die het schoonmaken een stuk makkelijker maken en ook nog eens met een beter resultaat."
Adres: Visserstraat 38A, 1401SZ Bussum
Telefoonnummer: 0356244189
Stad: Bussum
Route: Visserstraat 38A
Postcode: 1401SZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 13:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Schoonmaakgoeroe keuken, Schoonmaakgoeroe badkamer, Schoonmaakgoeroe ramen lappen, Schoonmaakgoeroe wc schoonmaken, Evika, Evika schoonmaakmiddel, Evika sanitairreiniger, Workshop schoonmaken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Isonem Nederland bv Isonem Nederland bv 321 meter Wat een vakmensen zijn dit, ik geniet enorm van mijn mooie vloer dankzij liquid glass...
Unger Cleaning Unger Cleaning 716 meter Ungercleaning.nl is de toonaangevende Unger dealer van Nederland en Belgie.
Inuk Medical Supplies Inuk Medical Supplies 984 meter Inuk mevrouw serveert de beste producten, echt van goede kwaliteit ten zeerste aanbev...
Recensies
Opzoek naar een methode met de juiste middelen om onze plavuizen vloer schoon te maken voegen. Via google bij schoonmaakgoeroe terecht gekomen. Kom zelf uit de facilitaire wereld en had daarom meteen een klik met deze site. Super professionele producten met de juiste uitleg en instructies!!. Na een weekend ploeteren en hoop versleten sponzen en tandenborstels weer een nieuwe vloer voor teruggekregen. Nu bijhouden volgens de methode van schoonmaakgoeroe, dus maar even een paar mopjes bijbestellen!! Echt een aanrader deze site!
Via YouTube bij de schoonmaakgoeroe terecht gekomen. Nieuwsgierig geworden en wat besteld om de douche eens aan te pakken. M’n vrouw ziet daar altijd erg tegen op. Na de eerste keer was de douche al flink opgeknapt, boven verwachting, nog een paar kleine plekjes maar die gaan er de volgende keer wel af. Was wel even een klusje maar was zeker de inspanning waard. Een aanrader.
Ik heb vandaag, 29 oktober, mijn bestelling binnen gekregen. Het contact met de heer Niezen was prima. Hij gaf uitgebreid uitleg en antwoord op mijn vragen. Via de filmpjes op YouTube , waarin hij uitleg en demonstraties deed, heb ik alle vertrouwen in zijn artikelen. De bezorging ging zoals je het kan verwachten. Gr. Koos Konijn.
Mijn douche is aanzienlijk opgeknapt. Alles is nog niet weg maar zullen dit is met regelmaat doen om te zien hoeveel we nog weg krijgen. Maar voor nu echt super blij. Ook persoonlijk briefje en duidelijke video waar alles super uitgelegd wordt.
Top product Vandaag de laminaat vloer gedaan met de Evika Vloerreiniger eco. Wat is dit een top product, maakt de vloer schoon en laat streeploos achter. Dit is wat anders dan al die dure merken die ik eerst gebruikte voor mij laminaat en andere vloeren . En nog eens zeer zuinig in gebruik, gaat jaren mee deze fles.. Lauw Machielse
Een humaan bedrijf met snelle service en kwalitatieve producten!
Goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering en goede communicatie en last but not least: TOP materiaal en super fijn om mee te werken ! Aanrader.
van nature sceptisch, maar toch eens proberen. Nou, werkt beter dan gedacht. Echt super en gemakkelijk!
Heel goede ervaringen met het bedrijf. Een aanrader als u iets nodig heeft.
Dat maakt nog eens schoon. Kost wat inspanning, maar het resultaat mag er zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid