facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoonmaakbedrijf van Slooten

Info

Al 25 jaar het adres in Noordoostpolder voor schoonmaakwerk, plaagdierbeheersing, hoogwerkerverhuur en levering van schoonmaak en bestrijdingsmiddellen

Geschiedenis

Schoonmaakbedrijf van Slooten verzorgt het schoonmaakonderhoud van gemeenten, scholen, woningbouw coöperaties, verenigingen van eigenaren, bedrijven en instellingen. Daarnaast kunnen ook particulieren bij ons terecht.

Ons werkgebied omvat de regio Flevoland - Overijsel maar we zijn het meest actief op Urk en binnen de gemeente Noordoostpolder.


Tot onze werkzaamheden behoren ramen wassen, dak- gevel- en straat reiniging, interieur- en sanitair reiniging, schoonmaak en desinfectie in de voedselverwerkende industrie, opleveringsschoonmaak en reiniging na brand- en water schade.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor bestrijding van plaagdieren, levering van reinigingsmiddelen en verhuur van reinigingsmachines en schaarhoogwerkers.



"Schoonmaakbedrijf voor overheid, bedrijven en particulier"
Adres: Molengat 1a, 8321MG Urk
Telefoonnummer: 0527745016
Stad: Urk
Route: Molengat 1a
Postcode: 8321MG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Ongediertebestrijding Urk, Schoonmaak Urk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoonmaakbedrijf Post Schoonmaakbedrijf Post 798 meter Voor het wassen van uw ramen en alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden.
Art Cleaning Art Cleaning 891 meter Schoonmaken is een kunst
Recensies
Zul je altijd zien: zijn de glazenwassers net geweest, laat er een vogel een indrukwekkend spoor na op het pas gewassen raam... Een telefoontje was genoeg, binnen een uur stond er een glazenwasser om het raam opnieuw te wassen en ziet het er weer spik en span uit!
Van slooten zou de kalkaanslag op onze ramen verwijderen. Dit even snel gedaan te hebben zouden ze ook de ramen schoonmaken. Dit was niet goed gedaan dus melde ik dit direct. Meneer kwam verontwaardigd terug en was boos. Terwijl er duidelijk te zien was dat de ramen boven gewoon niet schoon waren. Nu zien we nog steeds kalkaanslag op de ramen waar we speciaal voor hadden gebeld. En dan nog het feit dat ze hun facturen met een vork schrijven. 50 euro voor slecht werk ze zijn in totaal 10min bezig geweest . Misschien zijn ze voor bedrijven beter maar voor de particulier zou ik een ander bellen.
Prima service. Als je snel een hoogwerker nodig hebt dan regelen ze dat keurig.
Super bedrijf ramen wassen gaat helemaal super schoon kraak helder en voor alle artikelen geld gewoon super personeel gewoon staat naast je en niet boven je alles is uit de kunst
Super bedrijf komt gelijk als je last heb van wespen of andere ongedierte Raam wassen zijn ze goed in ze worden gewoon kraak helder
Goede service, een wespennest uitschakelen. Snel en efficiënt.
Een fijn bedrijf wat echt schoon maakt. Perfect ressultaat!
Schoonmaakbedrijf
top schoonmaakbedrijf , snel en super schoon en met veel ervaring, toppers zijn het
Eerlijke mannen met een passie voor schoonmaken, niets is hun teveel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid