facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoonmaakbedrijf Blanco BV

Schoonmaakbedrijf  Blanco BV

Info

Schoonmaakbedrijf Blanco BV is een middelgroot schoonmaakbedrijf dat hoofdzakelijk werkzaam is in de regio Den Haag en omstreken.
Service met een glimlach

Geschiedenis

Het bedrijf

Het OSB-Keurmerk werd op 1 januari 2013 geïntroduceerd en brengt de kwaliteit en betrouwbaarheid van schoonmaak- en glazenwasserbedrijven in beeld. Het OSB-Keurmerk moet zorgen voor meer transparantie in de markt, en leiden tot verdere professionalisering en duurzaamheid van de branche.

osb

Zelfverklaring code verantwoordelijk marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche.




Hierbij verklaart Schoonmaakbedrijf Blanco BV de code Verantwoordelijk Marktgedrag in de schoonmaak- en glazenwassersbranche in de organisatie toe te passen.

Om de doelstelling van de code te realiseren zijn de volgende inspanningen geleverd op het gebied van:
• Bij aanbesteding en contractering wordt er gehandeld volgens de code, te weten: normale uurtarieven, normale werkdruk en goede werkomstandigheden.
• In de offertes wordt er verwezen naar de code en daar waar er uitleg dient gewenst is wordt dat gedaan. Tevens wordt er informatie gegeven over onze organisatie met tot kwaliteit, milieu en communicatie.
• Meting door de onderneming van de algemene tevredenheid van onze medewerkers. Laag verloopcijfer onder de medewerkers binnen onze onderneming.
• De naleving van de CAO voor de schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.
• Schoonmaakbedrijf Blanco BV heeft het ondertekenen van deze Code Verantwoordelijk Marktgedrag in een Nieuwsbrief gemaakt binnen het klantenbestand.
• Tevens zullen wij open staan voor iedere instantie die van mening is dat er iets gecontroleerd moet worden en zal daaraan ook alle medewerking verlenen.


Met de bovenstaande inspanningen leven wij de code na. Ook in de periode voor de code leverden wij deze inspanningen. Wij vinden het van essentieel belang dat onze medewerkers en opdrachtgevers zich bij ons “thuis voelen”. Wij zijn een familie bedrijf en willen dit ook naar buiten toe uitbrengen. Een familie bedrijf houdt volgens ons in dat de gezondheid en respect voor elkaar en de medemens een groot goed is.

De komst van de code vinden wij dan ook van harte welkom.
Schoonmaakbedrijf Blanco Bv levert een duurzame dienstverlening. Wij vinden het van groot belang dat wij in lijn met code ons als goed werkgever opstellen.





Adres: IJssel 33-35, 2491BW Den Haag
Telefoonnummer: 0703996550
Stad: The Hague
Route: IJssel 33-35
Postcode: 2491BW


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 17:00
Dinsdag: 06:00 - 17:00
Woensdag: 06:00 - 17:00
Donderdag: 06:00 - 17:00
Vrijdag: 06:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Blanco bedrijf
Recensies
Maandag 27 Mei ik was loop naar ergens Ik zie een mevrouw medewerker van Blanco Schoonmakenbedrijf B.V naast Megastore,, ik vraag allen een ding,, geen antwoord mag niet binnen,, zij was bezig om t container binnen zitten,, ik denk zij heb geen mond om t praten,, zij lijkt op boos was,, misschien zij van niet leuk om ochtend vroeg t werken,,OFF geen NEDERLANDS SPREKEN???maar eerlijk zeg zij heb geen manier hoe moet met mensen praten Ik werk ook een bedrijf als iemand kom om t iets vragen of zeggen,, geef ik nestje antwoord Good Luck And Have Nice????
Betrouwbare mensen. Verstaan hun vak
Perfecte schoonmaker op de griekenlandlaan ZoetermeerService: Schoonmaken
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Schoonmaakbedrijf Blanco BV.

The hague schoonmaakdienst

openingstijden, locatie, vervoer. IJssel 33-35 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Schoonmaakbedrijf Blanco BV adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Schoonmaakbedrijf Blanco BV. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Schoonmaakbedrijf Blanco BV delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B2-Cleaning B2-Cleaning 361 meter Wat een super cleaning service. Niets is te gek en alles kan.
Horeca en Onwijze Zorg Horeca en Onwijze Zorg 3 km Horeca en Onwijze Zorg schoonmaak met "onwijze" zorg. Zakelijk en particulier.
CleanJack NL CleanJack NL 3 km De eigenaar van dit bedrijf is een oplichter, die zijn afspraken niet nakomt nadat je...
Den Harder glazenwasserij & onderhoud Den Harder glazenwasserij & onderhoud 7 km Welkom op onze pagina. Hier vindt U informatie en kunt U afspraken inplannen voor on...
CS 2001 B.V. CS 2001 B.V. 7 km Prima mensen: snel, vakkundig en erg vriendelijk.
Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij Vletter Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij Vletter 8 km Al 50 jaar uw vertrouwde partner in schoonmaak en glasbewassing.
Top Clean24 Top Clean24 10 km Top Clean24 is professionele schoonmaak- en onderhoudsbedrijf uit Den Haag.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid