facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoonheim Dakwerken Lelystad

Schoonheim Dakwerken Lelystad

Info

Een familiebedrijf sinds 1997 met meer dan 30 jaar werkervaring.
Ons bedrijf is gespecialiseerd in bitumineuze dakbedekking.

Nog vragen? bel 0648572651

Adres: Lelystad
Telefoonnummer: 0648572651
Stad: Lelystad


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Flevo Dakwerken Reviews
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Flevo Dakwerken Flevo Dakwerken 4 km De afspraaktijd is niet zonder en het krediet is niet goed.
Recensies
Heeft bij ons het platte dak hersteld na lekkage en na de storm dakpannen vervangen en opnieuw vastgezet naar tevredenheid. Houdt zich aan afspraken, is als één van de weinige dakdekkers bereikbaar en hanteert redelijke prijzen. Wij zijn tevreden.
Snelle offerte geleverd. Nette prijs. Ook snel een afspraak en mannen van de klok. Reparatie netjes uitgevoerd, hadden lekkage door wijkende nokvorsten waar vocht onder kon slaan. Daarnaast zagen ze een klein plekje op de uitbouw dat kostenloos werd bijgewerkt. Wat een service. Dit hoef je als bedrijf niet te doen, maar wordt uiteraard zeer gewaardeerd.
Heeft bij mij buren het dak gerepareerd vervolgens wat bij mij stukgemaakt. Ondanks of het hout nu wel rot was of niet meld je dit netjes. Niet gedaan wel gezegd tegen mijn buurman ook hij heeft gezegd meld het aan mijn buurman. Vervolgens hun gebeld dat het niet netjes is en dat we het samen hadden kunnen oplossen. Hij zou me terug bellen niet gedaan. Vervolgens weer gebeld hij zou langs komen niet gedaan. Hij is drie keer terug gekomen omdat er problemen waren met zijn gemaakte dak meld bij mij buurman ik ga wel naar hem toe maar helaas vervolgens peert hij hem en doet zijn kop in het zand. Waardeloos en laf zo ga je niet met elkaar om dus ik vertrouw hem niet meer. Komt simpel weg niet zijn afspraken na dus onbetrouwbaar.
Ik heb twee maanden geleden een nieuwe dak late zetten door Dirk schoonheim maar het lekt aan alle kanten van af de eerste regen bui zeer slecht geplakt toen ik hem belde zei hij letterlijk bekijk het maar mijn vrouw belde hem vandaag nog op waar onze bon blijft want die hebben wij ook nooit gehad en toen hing hij gewoon op heb vandaag ook nog gehoord dat bij twee van mijn buren het zelfde is gebeurd door hem bij hun lekt het ook wees gewaarschuwd ik zit nu ook met water schade gewoon verschrikkelijk
Komt zijn afspraken niet na, belt niet terug en als je hem er op aan spreekt loopt hij weg.eikel
Dit bedrijf is werkzaam geweest bij de buren, hierbij zijn ze helaas niet netjes met onze spullen omgegaan.
Hebben mij goed geholpen
Prima bedrijf afspraak is afspraak goede werkers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid