facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoonheidsstudio 072

Info

Een schoonheidsinstituut in Heiloo die zich in alle rust richt op anti-age & pré anti-age behandelingen d.m.v. grotendeels natuurlijke behandelingen.

Geschiedenis

Een Schoonheidsinstituut waar u terecht kunt voor de volgende behandelingen:

- Huidverbeterende gezichtsbehandelingen
- Naaldloze Mesotherapie
- Microdermabrasie
- Nagelstyling
- Pedicure
- Massage
- Fruitzuurpeelingen

Wij werken met Dermalogica, Lookx Make-up en CND



"Een schoonheidsintituut die zich richt op anti-age en pré anti-age behandelingen door natuurlijke methodes , voeding & leefstijl advies"

"Een schoonheidsintituut die zich richt op anti-age en pré anti-age behandelingen door natuurlijke methodes , voeding & leefstijl advies"
Adres: kennemerstraatweg 125A, 1851BC Heiloo
Telefoonnummer: 0727370027
Stad: Heiloo
Route: kennemerstraatweg 125A
Postcode: 1851BC



op zoek naar gerelateerd: Microblading Heiloo, Acne behandeling Heiloo, Pedicure Heiloo kennemerstraatweg, Salon Ciao Bella, Madya, Schoonheidssalon Beautiful, Contra indicatie Bio peeling, LAK salon Heiloo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eva Nails Eva Nails 510 meter Alsof ik op de zwarte markt in Beverwijk was. Slechte hygiëne, alle materialen werden...
Recensies
Ik heb vandaag mijn derde bio peeling gehad... wow!! Het verschil is te zien. Ik heb weer een glow. Mijn huid is nu al zichtbaar beter als de eerste keer. Ik ben zo tevreden met de goeie behandelingen en hoe het altijd naar de behoeftes van mijn huid wordt gekeken. Jullie leggen altijd alles goed uit. Top salon als jij zoas ik een vermoeide moder bent die een beetje ontspanning en me time nodig hebt.
De salon is kundig met huidverbetering op een natuurlijke wijze waar mijn voorkeur ligt. Fijne en professionele salon met een relaxte sfeer, je wordt er goed geïnformeerd en geadviseerd. Ik heb nu een aantal bindweefsel behandelingen gehad en mijn huid voelt soepeler aan en ziet er stralend uit. Het is een aanrader!
Vanwege mijn pigmentvlekken doe ik microneedling als behandeling bij Miloe. Ik ben zeer tevreden - gezicht knapt zienderogen op, pigment verdwijnt. Miloe is zeer deskundig en bekijkt echt welke behandeling het beste bij je huid past.
Ik heb lang een acne behandeling gevolgd via de dermatoloog, maar dat liet mij achter met een droge huid en nog steeds pukkels. Toen ben ik hier gestart en ik heb oprecht een veel betere huid nu, mijn littekens gaan bijna weg en ik heb bijna nooit meer onzuiverheden. Ze luisteren heel goed naar wat je wensen zijn en passen hun service aan naar wat zij denken dat het beste is voor jou. Hele fijne service en ook lieve mensen. Altijd fijn om er naartoe te gaan en het voelt ook echt als een momentje rust.Services: Permanente make-up
Zojuist een onwijs fijne glow & relax treatment gehad, zalig! Danique werkt secuur, pakt de reiniging van de huid en het stylen van de wenkbrauwen grondig aan en de massage was zó relax dat ik even in slaap was gesukkeld ; Tot snel!!
Vandaag weer een heerlijke behandeling gehad bij Miloe met het merk Esse. Totaalbehandeling voor ontspanning en verbetering van mijn Rosacea. Ook omdat Miloe veel weet over voeding en suppletie. Zeer tevreden dus!
Nu 3 behandelingen gehad door Astrid bij Salon 0224. Fijne relaxte sfeer, Astrid heeft veel kennis en geeft duidelijk advies. En het belangrijkste mijn huid is na 3 behandelingen al een stuk beter in conditie. Astrid heeft er een nieuwe vaste klant bij
Professioneel, prima advies, vriendelijk en flexibel. Behandelruimte is prettig en schoon.Service: Waxen
Ik had altijd enorm last van acne en mijn huid is echt een stuk beter! Elke maand ga ik langs voor de behandeling en laat ik ook mijn wenkbrauwen verven. Ik ben onwijs tevreden :
Nog altijd dankbaar voor de tip jaren geleden om naar deze salon te komen. Mijn huid is alleen maar vooruit gegaan. Altijd goed advies en vriendelijke mensen! Aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid