facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoonheidsspecialiste Natuurlijk Linda

Schoonheidsspecialiste Natuurlijk Linda

Info

Met mijn salon Natuurlijk Linda probeer ik met zo natuurlijk mogelijke producten, het meest optimale resultaat te behalen.Kom langs en ervaar het zelf!



"Met mijn salon Natuurlijk Linda probeer ik met zo natuurlijk mogelijke producten het meest optimale resultaat te behalen. Samen met mijn klant werken we aan een gezonde huid. Kijk bij de productenpagina waarom ik met producten van Malima Skincare werk."
Adres:
Telefoonnummer: 0612668440
Stad: Koog aan de Zaan


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beautystudio Stefana Creations Beautystudio Stefana Creations 2 km Gezellig, kundig en super hygienisch!
Recensies
Ik kom al een tijdje bij Linda voor mijn gezichtsbehandelingen en -producten en ik kan haar ten zeerste aanbevelen! Ze is heel kundig, zorgzaam, denkt graag mee en past haar behandeling ook aan aan wat jouw huid op dat moment nodig heeft. Wat ook heel fijn is, is dat ze met natuurlijke producten werkt. Ben heel blij dat ik haar gevonden heb. Ik kijk elke keer weer uit naar mijn afspraak, omdat mijn gezicht zo heerlijk voelt na de behandeling. Kortom een echte aanrader!
Erg lieve en spontane vrouw. Ze is deskundig en legt/vertelt het goed uit. Ben zeer tevreden en kom zeker terug! Dankjewel Services: Wenkbrauwen mooier laten maken
Een enorm fijne gezichtsbehandeling gehad bij Linda. De producten die ze gebruikt zijn diervriendelijk en achteraf was mijn huid heerlijk zacht. Linda neemt de tijd en legt alles rustig uit. Ik kijk alweer uit naar de volgende behandeling.
Super relaxte behandeling gehad van Linda met alleen natuurlijke producten, wel.zo fijn voor je huid!
Hele fijne vrouw en deskundige massage plus fijne natuurlijke producten. Echt een aanrader. Ik ga hier zeker vaker heen.
Zeer professionele schoonheidsspecialiste. Gebruikt heerlijke, natuurlijke producten. Mooie salon en altijd warm en gezellig. Ik ben vaste klant!
Linda is een zeer goede en professionele schoonheidsspecialiste. Met passie voor haar werk.
Linda is een vakvrouw .ga er altijd zen weg
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid