facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoonheidssalon Vanessa Bleiswijk

Schoonheidssalon Vanessa Bleiswijk

Info

Natuurlijke huidverbetering en verzorging, huidbehandeling voor de door chemo en bestraling aangedane huid, wellness, pedicure en biologische make up.

Adres: Zuiderkruis 24, 2665 WS Bleiswijk
Telefoonnummer: 0104184841
Stad: Bleiswijk
Route: Zuiderkruis 24
Postcode: 2665 WS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:30
Dinsdag: 09:00 - 21:30
Woensdag: 09:00 - 13:00
Donderdag: 09:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Wenkbrauwen epileren Bleiswijk, Schoonheidsspecialist Bleiswijk, Bindweefselmassage Bleiswijk, Pedicure Bleiswijk, Skinsation Bleiswijk, Kayleigh's Beautysalon, ProVoet pedicure Bleiswijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SilverBeauty SilverBeauty 159 meter Bij het boeken van de intake wordt een behandelplan/advies op maat gemaakt. Je merkt ...
PUUR Aloe PUUR Aloe 850 meter Verkoop van pure aloe producten uit Lanzarote
Re-Balance Re-Balance 866 meter Vanochtend weer genoten van een heeeerlijke gezichtsbehandeling. Dank je wel Sandra!!
Pedicure Praktijk 3B Hoek Pedicure Praktijk 3B Hoek 1 km Ik kom al een aantal jaar bij Biljana en ben zeer tevreden. Biljana weet wat ze doet ...
Recensies
Een mooie, nette salon met warme uitstraling! Vanessa weet waar ze over praat en heeft goede kennis van zaken. De producten waar mee gewerkt wordt zijn 100 % natuurlijk. Vanessa heeft kennis van ingrediënten, behandeling bij mensen met/ na kanker en geeft mooie make-up advies. Ik zeg........wil je een fijne behandeling van een professionele schoonheidsspecialiste? Bel dan schoonheidssalon Vanessa en ervaar het verschil!
Wauw, wat fijn dat Lansingerland zo'n goede en kundige schoonheidsspecialiste heeft. Vanessa is een warm persoon, met ontzettend veel kennis van zaken. De behandeling is prettig, een ultiem ontspanningsmoment en de natuurlijke producten zijn TOP. Een aanrader voor iedereen.
Vanessa weet waar ze over praat. Ze is erg professioneel en door haar ben ik bijna van mijn eczeem af. Ze neemt rustig de tijd voor je en luistert naar je behoefte. En het allerfijnste is dat ze zoekt naar de oorzaak van je probleem.
Duurzaamheid en eerlijkheid, dat is wat deze salon graag wil uitdragen. Daarnaast is Vanessa bevlogen in haar vak en vertelt ze je graag hoe ze jou huidbeeld kan verbeteren. Het resultaat is er zeker naar! Keep on the good work!
Ik kom al geruime tijd bij Schoonheidssalon Vanessa, dit omdat ik erg tevreden ben over haar kennis, adviezen, werkwijze maar vooral over het resultaat van de behandelingen in haar nette salon. Vanessa is vriendelijk en meegaand. Kortom een echte aanrader!
Een echte vakvrouw is Vanessa! Gepassioneerd met haar vak bezig, geeft goede huidadviezen en werkt met eerlijke producten zonder chemische toevoegingen! De behandelingen zijn altijd weer een ontspannen moment.
fijne schoonheidsspecialiste waar ik me zeer op mijn gemak voelde in haar mooie salon aan huis. vanessa gebruikt groene producten en weet waar ze over praat. hier kom ik zeker weer terug!
Bij Vanessa is je huid in goede handen, ze is een echte vakvrouw met veel kennis en heeft mij daarmee van mijn huidproblemen af geholpen!
Een vakkundige en lieve dame Vanessa die je een heerlijke behandeling geeft.
Vakkundige pedicure.ziet er erg schoon en sfeervol uit.je kan er pinnen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid