facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoonheidssalon Véronique

Schoonheidssalon Véronique

Info

Een salon voor iedereen', waar kwaliteit, vakkundigheid en resultaat op nummer 1 staat. Wij bieden voor iedereen een behandeling op maat.

Producten

In mijn salon werk ik met de producten van Kalahari en Sothys

Adres: Johan Buziaustraat 26, 6836 MG Arnhem
Telefoonnummer: 0031655194397
ln.liamcpu@euqinorev
Stad: Arnhem
Route: Johan Buziaustraat 26
Postcode: 6836 MG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 22:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 15:00
Donderdag: 08:30 - 16:00
Vrijdag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: schoonheidssalon arnhem, schoonheidssalon so pretty, schoonheidssalon arnhem zuid, schoonheidssalon mooieweg arnhem, kalahari schoonheidssalon, schoonheidssalon so pretty arnhem
Recensies
Prima schoonheidssalon. Het is een kleine salon, er werken twee fijne schoonheidsspecialistes. Veronique is deskundig, vriendelijk, denkt met je mee en heeft jarenlange ervaring, Ze luistert goed naar je wensen en geeft eerlijk advies. Veronique is ook huidspecialist. Er wordt ruim de tijd voor je genomen. Voor mij is elk bezoek een moment van rust en ontspanning. Absolute aanrader.
Veel last gehad van acne vroeger en Veronique heeft mij hier heel goed mee geholpen. Inmiddels kom ik al bijna 10 jaar bij de salon van Veronique. Ze zijn altijd vriendelijk, willen je altijd helpen en weten ook echt waar ze het over hebben.
Veronique is geweldig! Heb meerdere keren een heerlijke gezichtsbehandeling gehad en ook rode plekjes weg laten laseren. Aanrader!
onvriendelijke mensen geen aanraderService: Acnebehandelingen
Véronique is erg vriendelijk en weet heel veel over de huid en hoe ze die moet behandelen
Zeer vriendelijk en kundige vrouw. Ik kom hier al jaren met plezier! En wordt dan ook 10 jaar jonger geschat Een echte aanrader!
Een zeer gedreven en vakkundige schoonheidsspecialiste. Geweldige service.
Erg fijne schoonheidsspecialiste. Weet waar ze het over heeft en geeft goede tips
Vertaald door Google bovenkant Origineel top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid