facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoonheidssalon Saskia

Schoonheidssalon Saskia

Info

Bij Schoonheidssalon Saskia streef ik ernaar dat ieder bezoek voelt als een heerlijk relaxed momentje voor jezelf!

Geschiedenis

Welkom, wat leuk dat je mijn pagina komt bezoeken! Graag stel ik me even aan je voor:

Ik ben Saskia en al jaren werkzaam als schoonheidsspecialiste. Na 18 jaar ervaring op te hebben gedaan in een salon, heb ik op 1 november 2017 de stap gezet om mijn eigen Schoonheidssalon te starten in Uden.

Ik word er blij van als klanten mijn salon verlaten met een ontspannen, fris en nieuw gevoel. Daarom streef ik er naar dat ieder bezoek voelt als een heerlijk relaxed moment voor jezelf!

Dus ben je toe aan een gezichtsbehandeling? Wil je ontharen? Heb je behoefte aan een ontspanningsmassage? Mogen je voeten verwend worden? Of ben je benieuwd naar andere behandelingen die ik geef? Bel of app me dan gerust op nummer 06-13054958 voor meer informatie of een afspraak. Ik ontmoet je graag in mijn salon!

Groetjes, Saskia Richters

Oh ja, ik werk met het fijne merk Webecos omdat het hypo-allergeen en dierproefvrij is. Dus ook geschikt voor de gevoelige huid.



"Ik ben Saskia en al jaren werkzaam als schoonheidsspecialiste. Na 18 jaar ervaring op te hebben gedaan in een salon, heb ik op 1 november 2017 de stap gezet om mijn eigen Schoonheidssalon te starten.Ik word er blij van als klanten mijn salon verlaten met een ontspannen, fris en nieuw gevoel. Daarom streef ik er naar dat ieder bezoek voelt als een heerlijk relaxed moment voor jezelf!Dus ben je toe aan een gezichtsbehandeling? Wil je ontharen? Heb je behoefte aan een ontspanningsmassage? Mogen je voeten verwend worden? Of ben je benieuwd naar andere behandelingen die ik geef? Bel of app me dan gerust op nummer 06-13054958 voor meer informatie of een afspraak. Ik ontmoet je graag in mijn salon!Groetjes, Saskia Richters"
Adres: Jonkerveld 301, Uden Uden (gemeente)
Telefoonnummer: +31613054958
Stad: Uden
Route: Jonkerveld 301
Postcode: Uden


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandenbleek Salon Uden Tandenbleek Salon Uden 60 meter Heel vriendelijk personeel. Alles ziet er goed uit en de behandeling heeft goed gehol...
Me-Time Schoonheidssalon Me-Time Schoonheidssalon 810 meter Judith neemt alle tijd voor je! De behandeling was echt heerlijk.
Schoonheidssalon Puur Chantal Schoonheidssalon Puur Chantal 917 meter (H)eerlijke pure gezichtsbehandelingen aangepast op uw huidtype.
CN Spray Tanning CN Spray Tanning 1 km Mooi egaal bruin zonder zon.
Ocean Of Beauty Ocean Of Beauty 2 km Super vriendelijk en deskundig
CarmenCare CarmenCare 2 km CarmenCare is een beautysalon die diverse behandelingen aanbiedt onder andere: Gezich...
Beautysalon To Change Beautysalon To Change 2 km Ben je een man met krullend haar? Dan is dit wel echt de kapsalon voor jou! De kapste...
Urban Forest Beauty Uden Urban Forest Beauty Uden 4 km Ontspannen, genieten, even helemaal tot rust komen... En dat in de professionele hand...
Recensies
Vanaf de opleiding ben ik al klant bij Saskia, ze is een deskundige in wat ze doet en aanbiedt. Kijkt altijd naar de persoon, luistert naar de vraag en is eerlijk in wat kan en niet kan en wat ze niet weet zoals soms het geval is bij een eczeemhuid. Ik rijdt met liefde een stukje verder om door haar behandeld te worden!Services: Bodywaxing
Prettige ontvangst en Saskia zorgt voor een goede sfeer. Heerlijke gezichtsbehandeling / massage met goede producten. Het is echt een uurtje relaxen.
Schoonheidssalon Saskia is professioneel, persoonlijk en warm. Saskia is een aardige en warme persoonlijkheid, waardoor je je erg op je gemak voelt bij haar. Daarnaast is zij als professional vakkundig en op de hoogte van de nieuwste producten, waarbij ze voor verschillende huidtypes de juiste oplossingen heeft.
Een schoonheidsbehandeling in de mooie nieuwe salon bij Saskia is een heerlijk relaxmoment!
Ik kan schoonheidssalon Saskia aan iedereen aanbevelen. Ze is erg professioneel en levert dan ook precies wat je verwacht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid