facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoonheidssalon Roos, kunstnagels, wimperextensions en beauty

Schoonheidssalon Roos, kunstnagels, wimperextensions en beauty

Info

In de salon kunt u terecht voor Nagels, Wimpers en schoonheid. U bent van harte welkom! Wij werken alleen op afspraak. tel;0623720826

Geschiedenis

Ik heet u van harte welkom bij Schoonheidssalon Roos

Voor ieder wat! Nagelstyling en wimperstyliste, Schoonheidsbehandelingen van top tot teen! Klik op het kopje service. Zo kunt u zien wat we allemaal te bieden hebben!

Tot ziens bij schoonheidssalon roos!

Adres: Meidoornstraat 58, 7471WR Goor
Telefoonnummer: 0623720826
Stad: Goor
Route: Meidoornstraat 58
Postcode: 7471WR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nail Art By Jessy Nail Art By Jessy 841 meter Nagels waar ik trots op ben! Wilt u ook zulke mooie nagels? Bel snel: 06-83791747 voo...
Salon Jeanet pedicure & nagelstyliste Goor Salon Jeanet pedicure & nagelstyliste Goor 2 km Vriendelijke, spontane en deskundige pedicure, mooie salon, goede service. Goede prij...
Recensies
Erg professioneel. Zeer goede service. Ook na ontevredenheid erg goed opgelost. Bedankt Rochella!
Bij schoonheidssalon Roos wordt je vriendelijk ontvangen. Ik laat bij Rochella altijd mijn wenkbrauwen doen en een gezichts behandeling. Wat ik heel fijn vindt is dat er altijd gezegd wordt wat we gaan doen en welke producten ze op mijn gezicht smeert. Ook krijg ik altijd het beste advies over mijn gezicht wat ik het beste kan doen. Bedankt Schoonheidssalon Roos.
Altijd gezellige en open sfeer bij schoonheidssalon Roos in Goor en ik ben elke keer weer tevreden met het resultaat. Ook geeft ze goed advies hoe je het beste met jou huid om kan gaan. Top schoonheidssalon!!
Warm en gezellige sfeer! Rochella heeft veel liefde en passie in haar werk dat ze uitstraald naar de mensen! En altijd een mooi resultaat!
de beste salon, hier word naar je geluisterd en is het altijd gezellig! ook levert ze prachtige resultaten en ga je altijd naar huis met wat je voor ogen had!
Het is altijd erg gezellig bij Rochella in de salon! Ik ga altijd tevreden naar huis met mooie nagels.
Fantastische salon en altijd super mooi resultaat! Stelt nooit teleur en vaak vernieuwing in kleuren of acties! Zeker een aanrader!
Mooie salon. Ik ben altijd tevreden met mijn wimperextensions.
Weer super mooi geworden
Topper in haar vak!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid