facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoonheidssalon Parlour

Schoonheidssalon Parlour

Info

Schoonheidssalon Parlour Volkel :
Salon voor huidverbetering en voor een moment van ontspanning.
Ervaar het zelf, u bent van harte welkom!

Geschiedenis

Onze kracht schuilt in de persoonlijke aandacht die wij aan U en Uw behandeling geven. Wij werken daarom alleen op afspraak en heten U van harte welkom in onze schoonheidssalon!
Wij bieden U diverse soorten behandelingen om Uw huid het beste te kunnen bieden waar Uw huid op dat moment behoefte aan heeft.



"Schoonheidssalon Parlour Erp :Schoonheidssalon Parlour is dé salon waar huidverbetering en ontspanning samen komen.In mijn salon bied ik u een breed scala aan diverse soorten behandelingen. Dit om uw huid het beste te kunnen bieden waar uw huid op dat moment behoefte aan heeft, en aangepast aan uw huidwensen.Van reinigende behandelingen tot luxe anti-aging behandelingen en fruitzuurpeelingen, van harsen tot prachtige make-up, en van microdermabrasie tot bindweefselmassage.Alles om weer stralend, ontspannen en met een perfect verzorgde huid de salon te verlaten.Gaat u samen met mij voor de mooiste versie van uw huid?U bent van harte welkom.Stralende groet,Suzanne Brouwers.Top 3 beste schoonheidsspecialiste 2022 Zuid-Nederland."
Adres: Kroatenstraat 3, 5408 RH Volkel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0649138366
Stad: Volkel
Route: Kroatenstraat 3
Postcode: 5408 RH



op zoek naar gerelateerd: Schoonheidssalon La Mar, Schoonheidssalon Gemert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Conny's Beauty Studio Conny's Beauty Studio 0 meter "Welkom bij Conny’s Beauty Studio, inmiddels al ruim 30 jaar een vertrouwd gezic...
Schoonheidssalon Voor jou Schoonheidssalon Voor jou 983 meter Heerlijk relaxen, Inge heeft gouden handjes heerlijke massage.
Recensies
Sinds een jaar of 11 breng ik regelmatig een bezoekje aan Suzanne en nog steeds is het een genot om van haar een behandeling te krijgen. Het is fijn dat zij telkens uitlegt welke producten zij gebruikt en wat dit voor de huid doet. Ze weet waarover ze het heeft. Omdat mijn huid - zoals van iedereen - in deze jaren natuurlijk ook verandert, heeft die een andere behandeling nodig. Omdat Suzanne zorgt dat zij op de hoogte blijft van de nieuwe producten kan zij mij blijven adviseren. Het fijne na een behandeling is dat mijn huid niet alleen heerlijk ontspannen aanvoelt, maar ik dat zelf ook ben! Ik kijk altijd uit naar de volgende afspraak!Service: Make-upservices
Het is altijd weer genieten bij Suzanne. Ze heeft veel kennis en weet precies wat je nodig hebt. Met de juiste behandelingen en advies is mijn huid zoveel mooier geworden. Buiten dat ze goed in haar vak is, is Suzanne gastvrij, attent en betrokken.
Suzanne is een echte professional met een grote passie voor haar vak. Ze gebruikt fantastische producten Cosmedix die ook echt werken. Ze is vriendelijk en spontaan en legt altijd duidelijk uit was ze gaat doen en welke producten ze gebruikt. Ze is echt een topper!
Ik kom al erg lang bij Suzanne en ga elke keer weer heel tevreden de deur uit. Suzanne heeft veel verstand van acne en welke producten passend zijn bij mijn huid. Door Suzanne haar behandelingen en goede tips is mijn huid rustig geworden en blijft hij rustig! Zeker een aanrader dus ;
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid