facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoonheidssalon Merian Denekamp

Schoonheidssalon Merian Denekamp

Info

Huidverbetering | Huidverbetering van binnenuit | Voedingsadvies
| Huidverzorging | Gezichts- en lichaamsbehandelingen | | Kuren | Voetverzorging

Geschiedenis

■ een jonge uitstraling zonder prikken of snijden
Huidverbetering, huidverjonging begint met een persoonlijk behandelplan, afgestemd op uw huidtype en aangepast aan uw wensen.

■ mooi zijn en je mooi voelen
Wilt u uw huid laten verzorgen in een unieke ambiance van rust en warmte, creëert salon Merian helemaal voor u een moment van ultieme rust, waar beleving en resultaat centraal staan.

Uw huid krijgt weer een frisse teint en een gezonde glans. De natuurlijke stevigheid keert terug en u hervindt uw innerlijke rust.

■ het beste voor uw huid en lichaam
Salon Merian, [comfort zone], en lavieSage bieden resultaat gerichte, effectieve behandelingen, verzorgingsproducten en supplementen voor vrouwen en mannen.



Door de brede vakkundigheid, jarenlange ervaring en persoonlijke aandacht is

Merian in staat de schoonheid in u naar boven te halen.

U wilt er toch ook 10 jaar jonger uitzien !!

U wilt toch ook het beste voor huid en lichaam !!



"Vanuit de jarenlange ervaringen, die ik heb opgedaan in mijn salon, weet ik als geen ander dat je een mooie, gezonde huid verkrijgt door ook van binnenuit te werken. Diverse therapieën en behandelmethoden geven mij mogelijkheden om jouw huid en daarmee ook jouw lichaam gezond te maken en te houden!Elk mens is uniek. Wat voor de een wel werkt , werkt voor een ander niet. Daarom geef ik advies en behandeling op maat."
Adres: Nordhornsestraat 131, 7591 NN Denekamp
Telefoonnummer: 0541354881
Stad: Denekamp
Route: Nordhornsestraat 131
Postcode: 7591 NN


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 08:15 - 17:00
Woensdag: 08:15 - 17:00
Donderdag: 08:15 - 17:00
Vrijdag: 08:15 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Salon Dion Salon Dion 986 meter Wilt u mooie nagels, een lekkere gezichtsbehandeling of massage? Dan bent u bij mij a...
Schoonheidssalon Care en Beauty Schoonheidssalon Care en Beauty 1 km Top salon! Eerlijk en gezellig.
Beauty By Nouk Beauty By Nouk 1 km Ik heb een hele fijne behandeling gehad. Je kunt je bij haar zo heerlijk ontspannen. ...
Salon Kitty Salon Kitty 1 km Kitty is de beste, geweldige behandelingen en massage.
Loes Natural Beauty Loes Natural Beauty 1 km Loes is in één woord geweldig. Rustig en bekwaam.
Spray Tanning by Mieke Spray Tanning by Mieke 2 km Vertaald door Google Mike was super aardig! Ik was eerst een beetje bezorgd omdat ik ...
Beauty & Spa Annick Beauty & Spa Annick 2 km Schoonheidssalon Beauty & Spa Annick is gespecialiseerd in huidverbetering. Ervaar de...
Monique Hemmelder Monique Hemmelder 2 km Heerlijk, en Monique doet de behandeling heel serieus. Een lieve dame
Decléor Decléor 2 km Huidverzorging Monique Hemmelder
Recensies
Bij Salon Merian kom je volledig tot rust doordat er alle tijd voor je wordt genomen, je goed voorgelicht wordt en je vaak extra verwend wordt met massages of heerlijke proefpakketjes. Merian weet écht waar zij het over heeft, past haar theorie in de praktijk feilloos toe. Niet alleen waanzinnig lekkere, maar dus ook deskundige behandelingen. HEERLIJK!
Bij schoonheidssalon Merian kunt u in alle rust genieten van een heerlijke gelaats- en of lichaamsbehandeling. Er wordt ruim ingeboekt zodat er na een behandeling tijd is voor product- en voedingsadvies onder het genot van een kopje koffie of thee. Tijdens de behandeling wordt er geen telefoon beantwoord. Kortom een behandeling in alle rust. Met de huidverbeterende producten ziet u na één behandeling al resultaat.
Zeer goede ervaring met deze professional, ze neemt ruim de tijd voor je. De prijs-kwaliteits verhouding is meer dan uitstekend. Het is het geld meer dan waard. De lijnen waar ze mee werkt zijn professioneel en helpt echt. Geen botox of andere middelen maar een creme wat uitstekend helpt tegen rimpels. Ik kan deze schoonheidssalon aan iedereen aanbevelen. Merian bedankt.
Je komt er helemaal tot rust in een mooie omgeving net buiten Denekamp.
Vertaald door Google Goed advies en correcte aanbevelingen. .. Origineel Gute Beratung und richtige Empfehlungen. ..
Vertaald door Google bovenkant Origineel top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid