facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoonheidssalon Chantal van ‘t Hof

Info

Komt u voor een verzorgende of ontspannende behandeling? Of heeft u een moeilijke huid die extra aandacht nodig heeft? Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste kan ik daarin voor iedereen iets moois betekenen!



"Chantal Werkt Praktijk voor Jungiaanse Analytische Therapie en Coaching.Mijn naam is Chantal van Asperen en als therapeut opgeleid in de dieptepsychologie help ik mensen met klachten als depressiviteit, burnout en stress. Ook begeleid ik mensen die niet meer weten wie ze zijn en wat ze willen. Of met vaak terugkerende problemen op werk en in relaties. De therapie maakt zichtbaar wat onbewust speelt en gezien wil worden. Deze therapie is gestoeld op het gedachtegoed van Carl Gustav Jung; grondlegger van de dieptepsychologie. Door dit in-zicht in het onbewuste ontstaat ruimte en vrijheid om te worden wie we in de kern zijn. Wil je meer weten? Neem gerust contact met mij op."
Adres: Ooievaarstraat 5, 3291 XK Strijen
Telefoonnummer: +31 6 51698125
Stad: Strijen
Route: Ooievaarstraat 5
Postcode: 3291 XK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Natural Beauty Natural Beauty 525 meter Dragana Corluka heeft mij heel goed geholpen met Neoderma kuren om van mijn hevige ac...
Beautysalon Mirjam Beautysalon Mirjam 711 meter Een fijne rustige salon waar ik weer met zachte, verzorgde voeten de deur uit ga!
Beautysalon Amarantos Beautysalon Amarantos 952 meter Heerlijk onspannen momentje voor mezelf
Massagepraktijk Corpus Vitaal Massagepraktijk Corpus Vitaal 7 km Even lekker ontspannen en tijd voor jezelf? Of wil je gericht sportadvies na een bles...
Recensies
Chantal maakt je bewust van het ademen en hoe belangrijk dit is! Iets waar we eigenlijk nooit bij stilstaan. Mij heeft het heel erg geholpen om bewuster ermee om te gaan en te voelen wat goed voor je is. Van harte aan te bevelen!
Ben heel goed door Chantal geholpen! De huiselijke en relaxte sfeer waarin je geholpen wordt, maakte het na het eerste bezoek voor mij al vertrouwd. Ze luistert naar je als een persoon en niet als een klant/nummer, waardoor ze beste manieren probeert te vinden om je te helpen. Mocht je last hebben van stress of überhaupt van je ademhaling, raad ik je aan zeker om bij Chantal langs te gaan.
Chantal heeft mij erg geholpen, doordat zij je de ruimte geeft om je verhaal te doen. Ze luistert dan en stelt de juiste vragen om tot een oplossing te komen. Daarbij geeft ze je handsvaten om hier zelf mee aan de slag te kunnen gaan. Na een aantal sessies heb ik echt ervaren dat je anders kijkt en omgaat met bepaalde dingen. En daar heb je echt wat aan. Ik wil nog een keer terug gaan voor de ademcoaching en ben benieuwd wat dit me kan brengen.
Chantal luistert aandachtig naar je, laat je op een andere manier nadenken over bepaalde situaties en geeft je een frisse kijk hierop. Dit helpt om gebeurtenissen te verwerken of situaties te accepteren zoals ze zijn. Het kan nooit kwaad om eens wat dingen met iemand te bespreken, hiervoor ben je bij Chantal aan het juiste adres!
Met stress gerelateerde klachten ben ik bij Chantal Werkt terechtgekomen. Na een fijn vrijblijvend intakegesprek besloten om samen op zoek te gaan naar de oorzaak waardoor de klachten zijn ontstaan. Op nuchtere en heldere wijze ben ik begeleid door Chantal en tot goede inzichten gekomen. Hierdoor zelf weer de juiste beslissingen kunnen maken en weer ontspannen in het leven te staan. Hartelijk dank Chantal!
Bijzondere ervaring, deze Ademcoaching-workshop. Zeer professioneel, zorgvuldig en prettig begeleid. Echt een aanrader als je lichaam en geest wilt activeren. Dank je wel Chantal!
Chantal heeft me geholpen aan oefeningen die mij meer rust in mijn hoofd en lijf geven.
3 sessies ademcoaching gedaan. Prima begeleid, no nonsens en aangepast aan wat voor mij past.
Vertaald door Google Chantal is een aardig persoon, echte professional die een veilige omgeving creëert, goed luistert en met haar vragen de gebeurtenissen zachtjes in een nieuw licht zet. Zeer aan te bevelen! Origineel Chantal is a kind person, true professional who creates a safe environment, listens well and with her questions, gently enlightening the events in a new light. Highly recommend!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid